
کد خبر:۷۶۱۲۸۷
با ثبت یک پتنت؛
تلفنهای همراه نسل بعد چگونه خواهد بود؟/ امکان تولید صفحههای نمایشگر انعطافپذیر قابل ارتجاع با استفاده از نقاط کوانتومی
محققان با ترکیب نقاط کوانتومی و نوعی پلیمر موفق به ساخت مادهای با خواص لومینسانس شدند که میتوان از آن در ساخت نمایشگرهای انعطافپذیر استفاده کرد. پتنت این فناوری در دفتر اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است.

برای ساخت این ماده، پژوهشگران پلیمر تیولین نانوکامپوزیت را با نقاط کوانتومی ترکیب کردند. نتایج این پروژه در قالب مقالهای به چاپ رسیده است. در این مقاله محققان نشان دادند پلیمر تیولین با قدرت زیاد به نقاط کوانتومی متصل میشوند که برای این کار از لیگندهایی استفاده شدهاست. این نقاط کوانتومی بهصورت کاملا یکنواخت درون ماتریکس پلیمری توزیع شدهاست. برای پلیمریزاسیون این پلیمر از گرما یا تابش پرتو فرابنفش استفاده میشود.
این فناوری در دفتر ثبت اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است. در این پتنت آمده است که: «در این اختراع، ما مادهای با خواص نوری ویژه تولید کردهایم که این خواص به مونومرهای موجود در فرمولاسیون پلیمر یا به نقاط کوانتومی موجود در آن بستگی دارد.»
آستین لیچ، یکی از متخصصان این حوزه که با این فناوری آشنا شده از عملکرد آن بسیار شگفتزده شدهاست. لیچ میگوید: «نقاط کوانتومی عاملدار میتواند خواص نوری ویژهای داشته باشد که این خواص منجر به افزایش روشنایی نمایشگرها و واقعیتر شدن تصویر میشود. تصور کنید که میلیونها تلفنهمراه، صفحات نمایشگرهای لمسی و تلویزیونها از این فناوری بهرهمند شده و استحکام آنها افزایش یافته و همچنین کارایی انرژی در این ادوات بهبود یابد.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.