
کد خبر:۷۶۱۳۳۸
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران میزبان سی و هشتمین نشست روسای پارکهای علم و فناوری کشور
سی و هشتمین نشست روسای پارکهای علم و فناوری کشور ۱۱ اردیبهشت در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش گروه دانشو فناوری خبرگزاری دانشجو سی و هشتمین نشست روسای پارکهای علم و فناوری کشور ۱۱ اردیبهشت ماه با حضور دکتر باقری دکتر باقری قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر کشمیری سرپرست دفتر سیاست گذاری، برنامه ریزی و امور فناوری و روسای پارکهای علم و نفاوری کشور در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.
این نشست که با هدف تعامل، همفکری، همافزایی و تبادل نظر روسای پارکهای علم و فناوری با مسئولان وزارت علوم، سازمانها و دستگاههای اجرایی برگزار شد. دکتر کشمیری سرپرست دفتر سیاست گذاری، برنامه ریزی و امور فناوری خبر از سطح بندی جدید پارکها بر اساس تحقق شاخصهای توسعه داد که در این سطح بندی جدید پارکها در سه سطح ۱. تاسیس و شکل گیری ۲. توسعه یافتگی میانی ۳. توسعه یافته قرار خواهند گرفت.
در ادامه دکتر زارعی هنزکی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در سی و هشتمین نشست روسای پارکهای علم و فناوری سراسر کشور گفت: فضای علمی و فناورانه ایجاد شده در پارکهای علم و فناوری عاملی مهم در کمک به مشکلات موجود بوده و با توجه به سال رونق تولید اهمیت بیشتری یافته است.
در ادامه این نشست مدیر تجاری سازی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از آغاز دوره MBA (مدیریت اجرایی) در مراکز رشد، نوآوری و پارکهای علم و فناوری با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در تابستان سال ۹۸ خبر داد.
وی گفت: آموزش کاربردی در زمینههای کارآفرینی، نوآوری و پارکهای علم و فناوری مبتنی بر مراجع معتبر جهانی و تسهیم تجربیات پارکهای علم و فناوری اهداف اصلی این دوره خواهد بود.
در این نشست انتخابات هیات مدیره انجمن پارکهای علم و فناوری کشور با حضور روسای پارکهای علم و فناوری نیز برگزار شد.
این انجمن روسای پارک ها، مراکز رشد، صنایع، صندوقهای مالی نیز میتوانند از اعضای آن باشند.
در پایان این انتخابات رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز بعنوان یکی از اعضای هیات مدیره انتخاب شد
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.