آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۸۵۸
معتمدی در نشست روسای مراکز رشد:

لزوم تشویق اساتید برای حرکت به سمت کارآفرینی/ پارک‌های علم و فناوری به سمت اقتصاد دانش بنیان پیش می‌روند

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به لزوم تشویق اساتید دانشگاه‌ها برای حرکت به سمت کارآفرینی و اشتغال گفت: پارک‌های علم و فناوری به سمت اقتصاد دانش بنیان پیش می‌روند.

لزوم تشویق اساتید برای حرکت به سمت کارآفرینی/ پارک‌های علم و فناوری به سمت اقتصاد دانش بنیان پیش می‌روند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سی و یکمین نشست مدیران مراکز رشد واحد‌های فناور کشور که صبح امروز در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: با وجود اینکه چند سالی را در وزارت ارتباطات مشغول به کار بوده ام، اما هنوز حوزه کاری من پژوهش و فناوری است و با این مقوله آشنا هستم و علاقه مندم کل دانشگاه‌های کشور با کمک مراکز تحقیقاتی به سمت نسل سوم شدن دانشگاه‌ها حرکت کنند.

معتمدی ادامه داد: در دانشگاه امیرکبیر دو هدف اصلی داریم که یکی از آن‌ها رسیدن به دانشگاه نسل سوم است. متاسفانه درحال حاضر دانشگاه‌های ما ویژگی‌های دانشگاه نسل یک را دارند و هنوز آموزش محور هستند، حتی تحقیقات ما نیز اموزش محور است و در پایان نامه‌های دانشجویی کمتر به حل مشکلات پرداخته می‌شود.
 
رییس دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: با نگاهی به دانشگاه‌های معتبر جهان می‌بینیم محور اصلی آن‌ها قرارداد با صنعت و یا حل مشکلی در کشورشان است و ما بدون کپی برداری باید از تجربیات آن‌ها استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه برای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم اقداماتی باید صورت گیرد، گفت: بازنگری در مقررات و برنامه ریزی‌های آموزشی، مهارت افزایی و کارآفرینی سه رکن مهمی هستند که ما را در رسیدن به هدفمان کمک می‌کنند. یکی از اقدامات خوبی که امروز در دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری کشور نتیجه داده، بحث اقتصاد دانش بنیان است.

معتمدی در پایان خاطر نشان کرد: باید همه اساتید دانشگاه‌ها برای حرکت به سمت اشتغال و کارآفرینی تشویق شوند، زیرا امروزه با یک معضل بسیار مهم به نام بیکاری روبه رو هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار