با توجه به نوپا بودن زیست شناسی مصنوعی مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این زمینه ورود داشته و اقداماتی برای ارتقاء آن انجام داده است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از حوزههای جدید تحقیقات بیولوژیکی، زیست شناسی مصنوعی است که از حوزههای همگرا محسوب میشود. این حوزه تلفیقی از رشتههای مختلف و متنوع همچون زیست شناسی، شیمی و فیزیک است. محققان این حوزهها گرد هم میآیند تا در تعامل و تبادل با یکدیگر زمینه پیشرفت این حوزه را فراهم کنند.
با توجه به نوپا بودن این حوزه مرکز فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این زمینه ورود داشته و اقداماتی برای ارتقاء آن انجام داده است که میتوان به انجام مطالعه جامع در مورد این فناوری اشاره کرد. این مرکز وضعیت این حوزه را در دنیا مورد بررسی قرار داده است تا با برنامه و نقشهای مشخص اقدامات لازم را در ایران انجام دهیم.
به گفته علی محمد سلطانی رییس مرکز فناوری راهبردی همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نتایج این تحقیقات برای تعیین نقشه راه حوزه زیست شناسی مصنوعی کاربرد دارد. البته در تعامل و همکاری با ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قصد ترسیم نقشه راه این حوزه را داریم تا در سال جاری شاهد ارتقاء فعالیتها در این زمینه باشیم.