آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۷۶۲۸
آخر هفته با اخبار فناوری|

۷۶ پروژه اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی به ۱۹ دستگاه ابلاغ شد/ راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی به زودی در کشور

برای مرور مهمترین اخبار فناوری طی یک هفته گذشته در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تکنولوژی‌های روز با ما همراه باشید.
۷۶ پروژه اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی به ۱۹ دستگاه ابلاغ شد/ راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی به زودی در کشور

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.

۲ مسیر تاکسی هوایی تا پایان سال جاری راه‌اندازی می‌شود
تفاهم نامه سه جانبه توسعه هوانوردی عمومی میان ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، سازمان هواپیمایی کشوری و با حمایت معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی منعقد شد.

منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری با اشاره به اینکه هوانوردی عمومی اساس و پایه توسعه هوانوردی در دنیا است، بیان کرد: یکی از مهم‌ترین نیاز‌های صنعت هوایی در کشور، توسعه هوانوردی عمومی است. در ایران نیز برای توسعه این بخش اقداماتی صورت گرفته است که کافی نیست.
 
محمد باقری مدیر عامل شرکت دانش بنیان فعال در زمینه تجهیزات کنترل تردد و امنیت با اشاره به اینکه محصولات امنیتی که مشابه خارجی داشت بومی کرده ایم، افزود: صفر تا صد محصولی که در حال حاضر در خط تولیدمان ساخته می‌شود، بومی شده است و به راحتی هم با قوانین سازمان‌های داخلی قابل انطباق است.

وی ادامه داد: آمادگی داریم که از مشتریان مان قبول سفارش کنیم و مطابق با نیاز‌های ترددی که آن‌ها دارند تجهیزات مورد نیاز را طراحی و بسازیم.
 
از آنجا که آخرین جمعه هر ماه مبارک رمضان، به نام روز قدس مزین شده است و به رسم هر ساله، آحاد مردم با حضور و راهپیمایی خود، بیعتی دوباره با آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین می‌بندند، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان نیز، در بیانیه ای، از سرآمدان، دانشمندان، فناوران و فعالان شرکت‌های دانش بنیان و مردم شریف ایران برای حضوری دوباره در این راهپیمایی دعوت کرد.
 
راهپیمایی روز قدس
 
کارگروه حمل و نقل ریلی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری با بررسی موضوع‌های پژوهشی مرز دانش و نیاز کشور در مفاهیم نوظهور ریلی، اولویت‌های فناوری و پژوهشی این حوزه‌ها را تعیین و به دانشگاه‌ها ابلاغ کرد.

پایان نامه‌هایی که با موضوعات «توسعه اقتصاد حمل‌ونقل ریلی در بازار داخلی و بین‌المللی»، «افزایش بهره‌وری ظرفیت‌های حمل‌ونقل ریلی (Shift to Rail)» و «حمل‌ونقل ریلی دیجیتال» انتخاب شوند تحت پوشش حمایت‌های ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری قرار می‌گیرند.
 
توسعه حمل و نقل ریلی
 
تولید نوعی از باتری لیتیوم یون محقق شد/ گامی به سوی طراحی سیستم‌های ایمپلنت مغزی
محققان کشور موفق به طراحی و ساخت «باتری لیتیوم یون» شدند تا به زودی شاهد طراحی و ساخت سیستم‌های ایمپلنت مغزی به صورت بومی در داخل کشور باشیم.

سیستم ایمپلنت مغزی با کاربرد‌های متفاوت در حوزه‌های پزشکی، توانبخشی، بازتوانی و نظامی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به طوری که در حوزه پزشکی می‌توان از این سیستم و با تحریک عمقی مغز، بیماری پارکینسون را درمان کرد. ثبت سیگنال‌های عصبی یا تحریک سلول‌های عصبی کاری است که این سیستم انجام می‌دهد.
 
هشتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۱۹، از ۱۹ تا ۲۲ خردادماه امسال در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد؛ این نمایشگاه امسال از ۱۹ تا ۲۲ خردادماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود. پیشرفت‌های دانش و فناوری در جهان طی سال‌های اخیر تحولات بزرگی در حوزه‌های مختلف ایجاد کرده و گسترش دانش نوین در ایران نیز ظرفیت‌های جدیدی برای توسعه کشور ما فراهم کرده است.
 
معاون اول رییس جمهور و رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، ۷۶ پروژه اولویت دار دستگاه‌های مختلف «مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» برای اجرا در سال ۱۳۹۸ را ابلاغ کرد.

طبق این ابلاغیه ۱۹ دستگاه شامل وزارت آموزش و پرورش، وزارت ارتباط و فناوری اطلاعات، وزارت امور اقتصاد و دارایی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه وشهرسازی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور، وزارت نفت، وزارت نیرو، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان اداری و استخدامی کشور، بانک مرکزی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی ویژه اقتصادی، سازمان حفاظت محیط زیست و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در سال جاری دارای پروژه اولویت دار خواهند بود.
 
منتشر نشود
 
۲۰۰ میلیارد ریال یارانه به خریداران تجهیزات آزمایشگاهی تخصیص یافت
یکی از برنامه‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد بازار هوشمند محصولات دانش‌بنیان داخلی است که پلتفرم این برنامه تهیه شده و اقدامات مختلفی در این زمینه صورت گرفته است.ایجاد بازار هوشمند محصولات دانش‌بنیان داخلی با هدف ارتقای بازار و اهرمی کردن منابع دولت برای حمایت از شرکت‌های داخلی تنظیم شده است.

در این راستا برگزاری نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران که بستری است برای بازار سازی گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات و مواد آزمایشگاهی در دستور کار قرار گرفته است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار