کد خبر:۷۶۸۵۹۳
در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی؛

طرح‌های غربالگری «سلامت روان و شیوع‌شناسی اعتیاد» دانشجویان آغاز شد

طرح‌های غربالگری «سلامت روان دانشجویان و شیوع شناسی مصرف مواد مخدر و اعتیاد» در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محمد نوری رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اجرای طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

نوری اظهار داشت: در این طرح پرسشنامه‌هایی به منظور ارزیابی افسردگی، خشم، خلق مانیا، مشکل خواب، استرس و فشار روانی، اختلال تجزیه‌ای، وسواس، اضطراب، جسمانی سازی، مصرف دارو و مواد مخدر بر روی ۲۴۰ نفر از دانشجویان دختر و پسر در مقاطع مختلف اجرا می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح در دانشکده‌ها بر عهده روانشناسان این مرکز است که با هدف استاندارد سازی پرسشنامه یکنواخت برای سنجش سطح سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به منظور تشویق دانشجویان جهت شرکت در این طرح، در پایان اجرای آزمون، هدایایی به رسم یادبود به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.

همچنین پری سیما رستمی معاون مرکز مشاوره و سلامت و روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از آغاز طرح شیوع شناسی مصرف مواد مخدر و اعتیاد در این دانشگاه خبر داد.

رستمی خاطرنشان کرد: دانشجویان به دلیل فشار‌های تحصیلی، دوری بلند مدت از خانواده و غالباً زندگی دانشجویی و ارتباط نزدیک با همسالان در معرض خطر ابتلاء به اختلال اعتیاد هستند.

وی گفت: هدف از اجرای این طرح، آگاه شدن از دیدگاه‌ها و الگو‌های رفتاری دانشجویان درباره این آسیب اجتماعی است.

معاون مرکز مشاوره و سلامت و روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این طرح به بررسی ابعاد مختلفی از جمله: نوع مواد مصرفی، علت مصرف و میزان مصرف، شیوع شناسی آن در اجتماع، دانشگاه‌ها و خانواده دانشجویان، تأثیر تبلیغات و اطلاع رسانی در میزان مصرف مواد و الکل می‌پردازد.

وی گفت: این طرح توسط روانشناسان مرکز مشاوره در کلیه دانشکده‌ها انجام می‌شود که طی یک مرحله بر روی ۷۰۰ دانشجوی دختر و پسر در مقاطع مختلف صورت می‌پذیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار