کد خبر:۷۷۴۰۷۵
ثقفی‌نیا در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

مراجع تصمیم‌گیری هنوز اهمیت حمایت از شرکت‌های کوچک را درک نکرده‌اند / عوامل داخلی باعث افزایش قیمت دارو در کشور شده‌اند

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان حوزه سلامت گفت: متاسفانه هنوز مراجع تصمیم گیری اهمیت حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط را درک نکرده‌اند.

امیر اسماعیل ثقفی نیا مدیر عامل شرکت درسا دارو، میکروبیولوژیست و فعال حوزه صنعت دارو که فعالیت خود را از سال ۶۲ آغاز کرده است، در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو در خصوص فعالیت‌های این شرکت اظهار کرد: شرکت درسا دارو شرکتی دانش بنیان است که از سال ۸۲ برای فعالیت در حوزه نظام سلامت تاسیس و اولین محصول آن داروی نیتروگلیسیرین برای درمان بیماران قلبی-عروقی بود.

ثقفی نیا ادامه داد: این دارو پس از هفت سال و گذراندن مراحل سنتز آزمایشگاهی، فرمولاسیون دارویی، نیمه صنعتی و صنعتی و دریافت تاییدیه‌های مختلف بخصوص کارآزمایی بالینی موفق، در اختیار بیماران قرار گرفت. تولید سبد دارویی کامل قلبی-عروقی نیتروگلیسیرین شامل شکل تزریقی برای کنترل بیماران بعد از عمل جراحی، شکل زیر زبانی برای کنترل فشار خون و یا در زمان حمله قلبی و شکل قرص ان برای طیف وسیعی از بیماران قلبی تجویز می‌شود.

وی درخصوص سایر محصولات این شرکت بر پایه دانش بنیان گفت: با همکاری پژوهشکده غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پس از چهار سال تلاش تیم‌های تحقیقاتی داروسازی و بالینی برای اولین بار و با هدف درمان کمبود ید در مادران باردار « قرص یدوفولیک » را در اختیار حوزه درمانی کشور قرار دادیم.

این فناور حوزه سلامت در کشور با اشاره به حمایت‌های صورت گرفته، تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به خصوص حوزه‌های دانش بنیان آن، حمایت‌های ارزشمندی از این شرکت به عمل آورده‌اند.

ثقفی‌نیا در خصوص مشکلات و چالش‌ها‌ی پیش رو در این صنعت بیان کرد: افزایش قیمت بهاء تمام شده محصولات که عمدتاً ناشی از عوامل درون زا و داخلی است، بزرگترین چالش ما به حساب می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد هنوز بسیاری از مراجع تصمیم گیری اهمیت حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط را درک نکرده و مستمراً با اعمال یا مشکل آفرینی قیمت نهایی تولید را افزایش می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار