آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۴۴۷۶
با حضور فعالان حوزه فناوری؛

دوازدهمین نشست سراسری فن بازار‌های منطقه‌ای و تخصصی کشور برگزار شد

دوازدهمین نشست سراسری فن‌بازار‌های کشور با حضور جمعی از مسئولان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری کشور به میزبانی فن‌بازار منطقه‌ای استان سمنان برگزار شد.

دوازدهمین نشست سراسری فن بازار‌های منطقه‌ای و تخصصی کشور برگزار شد

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، دوازدهمین نشست سراسری فن‌بازار‌های کشور با حضور جمعی از مسئولان و فعالان حوزه فناوری و نوآوری کشور به میزبانی فن‌بازار منطقه‌ای استان سمنان برگزار شد. لزوم ارتباط بین صنعت و رویکرد‌های علمی و راهکار‌های تولید فناورانه، از موضوعاتی بود که سخنرانان به صورت مشترک به آن اشاره کردند.
 
در این نشست میلاد صدر خانلو، رییس شبکه فن بازار ملی ایران ضمن بیان ضرورت ارائه رویکرد علمی به صنعت، اظهار داشت: برای رونق تولید و تحقق شعار سال می‌بایست روابط بین صنعت و دانشگاه را تقویت کرد.

وی با بیان اینکه هزار میلیارد ریال تفاهم‌نامه بین صنعت و پژوهشگران در یک سال اخیر منعقد شده است، تأکید کرد: رونق تولید با توجه به رویکرد‌های علمی در کشور محقق می‌شود و این امر نیازمند پیوند میان صنعت و دانشگاه است.

رییس شبکه فن بازار ملی ایران همچنین با اشاره به فعالیت شبکه فن‌بازار ملی ایران در ۲۰ استان کشور و نیز فعالیت یک فن بازار تخصصی در صنعت گاز گفت: در اجلاس اخیر اسکاپ (کشور‌های کمیسیون اقتصادی اجتماعی آسیا و پاسیفیک) در خرداد ماه امسال نیز با ابتکار ایران و تلاش علمی شش ماهه، از شبکه استارت آپی آسیا و اقیانوسیه با عنوان اپک استارت‌آپ رونمایی شد.

خانلو تصریح کرد: در قالب این شبکه، تمام استارتاپ‌ها می‌توانند ارتباط و هم‌افزایی داشته باشند و خدمات مشاوره و منتورینگ دریافت کنند.

در ادامه نیز اصغر مصاحب، معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بیان کرد: رویکرد سازمان صنایع کوچک، توسعه و نفوذ فناوری در بنگاه‌های کوچک و متوسط است.

وی افزود: ظرفیت‌های ایجاد شده در شهرک‌های فناوری، مراکز خدمات فناوری و همکاری با پارک فناوری پردیس در ایجاد فن‌بازار‌های منطقه‌ای، از جمله اقدامات انجام شده در پیوند صنعت با رویکرد‌های پژوهشی‌ست که در سال‌های گذشته صورت گرفته است.

همچنین حسن آل‌بویه مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: سمنان ظرفیت قابل توجهی در گسترش دانش و تولید‌های فناورانه دارد که باید از این ظرفیت برای رونق اقتصادی استان و کشور بهره برد.

وی تصریح کرد: بازار عرضه و تقاضای فن‌بازار در استان سمنان مطلوب است و این استان در سال‌های گذشته جهش بسیار مطلوبی در این بخش داشته است.

آل‌بویه در ادامه افزود: حلقه مفقوده توسعه اقتصادی و صنعتی در کشور، توجه به دانش است و با این راهبرد می‌توان برای تحقق شعار سال گام برداشت.

برپایی نمایشگاه تقاضا محور فن‌بازار‌ها در۲۷ تیرماه
کمال محمدی، مشاور رییس مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری هم در این نشست از برپایی نمایشگاه تقاضا محور فن‌بازار‌ها در ۲۷ تیرماه امسال در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران خبر داد.

وی اظهار داشت: قرار است در این نمایشگاه، شرکت‌ها و صنایع مختلف، نیازمندی‌های خود را در عرصه فن‌بازار اعلام کنند و فناوران با بررسی ظرفیت خود، این تقاضا‌ها را پیگیری کنند.

در پایان این نشست تخصصی دو روزه، از فعالان فن‌بازار‌های استان‌های خراسان رضوی، مرکزی و یزد به عنوان برترین‌های این عرصه تجلیل شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار