کد خبر:۷۷۶۷۵۸
صمیمی خبر داد

هفته آینده ساختار ماهواره سنجشی «پارس ۲» رونمایی می‌شود

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران از آغاز پروژه ماهواره سنجشی پارس ۲ خبر داد و گفت: ساختار این پروژه که با همکاری مشترک دانشگاه‌های معتبر کشور اجرایی می‌شود، هفته آینده رونمایی خواهد شد.
هفته آینده ساختار ماهواره سنجشی «پارس ۲» رونمایی می‌شود
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، حسین صمیمی رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در مراسم اختتامیه گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌های فضایی اظهار داشت: پروژه ماهواره سنجشی پارس ۲ قرار است با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران و دانشگاه‌های معتبر کشور به عنوان یک پروژه مشترک اجرایی شود. بر این اساس مسئولیت هر یک از دانشگاه‌ها در این پروژه مشخص شده و هفته آینده از ساختار و زمانبندی آن رونمایی می‌شود.

وی همچنین از اتمام پروژه کلیدی «بلوک انتقال مداری» خبر داد و گفت: با مجموعه تست‌هایی که تا شب گذشته توسط پژوهشگاه فضایی ایران انجام شد موفق به انجام پروژه بلوک انتقال مداری شدیم که با وجود آن، ارتفاع مدار‌ها از ۴۰۰ به ۷ هزار کیلومتر افزایش پیدا می‌کند و زاویه شیب مداری نیز از ۵۵ به ۵۸ درجه می‌رسد.

صمیمی گفت: با وجود این پروژه، یک قدم دیگر به دستیابی به ماهواره در مدار ژئو زمین نزدیک می‌شویم و تا چهار ماه دیگر نمونه تجمیع شده کیفی این پروژه رونمایی خواهد شد.

وی با اشاره به حمایت دولت از حضور استارت آپ‌ها و شرکت‌های خلاق در حوزه فضایی گفت: در گردهمایی استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان فضایی حدود ۱۶۰ نشست طی سه روز انجام شد که ۵۰ درصد این نشست‌ها به میزبانی سازمان فضایی و پژوهشگاه فضایی ایران انجام شد تا بتوانیم نیازمندی‌های فضایی در حوزه خدمات فضاپایه را از طریق بخش خصوصی و شرکت‌های خلاق این حوزه انجام دهیم.

صمیمی با اشاره به اینکه مرکز تخصصی خدمات فضاپایه در حال راه اندازی در منطقه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: راه اندازی پارک فضاپایه در شهر ساری، ایجاد پارک گردشگری فضایی در چهارمحال و بختیاری و نیز راه اندازی کارخانه نوآوری فضایی در اصفهان و همچنین ارومیه از جمله فعالیت‌هایی است که در جهت ایجاد بستری برای توسعه فناوری فضایی در کشور در حال انجام است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار