دانشجوی تولیدکننده رنگدانه طبیعی در دانشگاه بجنورد گفت: آزمون و خطا و تلاشهای ۲ ساله تیم ما در آزمایشگاه بالاخره نتیجه داد و ما توانستیم این رنگدانههای طبیعی خوراکی را در دانشگاه تولید کنیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، گروه محیط زیست و انرژی مهندسی شیمی دانشگاه بجنورد متشکل از مهدی یزدانی، ندا نعمانی و فاطمه قاسمی موفق به ساخت رنگدانههای طبیعی به روش سنتز پودر فیکوسیانین از ریزجلبکها شدند. جزئیات این اختراع را اینجابخوانید.
اما ندا نعمانی، عضو این گروه در این خصوص به خبرنگار ما گفت: آزمون و خطا و تلاشهای ۲ ساله تیم ما در آزمایشگاه بالاخره نتیجه داد و ما توانستیم این رنگدانههای طبیعی خوراکی که دارای ارزش افزوده بالایی هستند را در دانشگاه تولید کنیم.
نعمانی ادامه داد: بازده بالای تولید رنگدانه در واحد حجم و هزینه پایین آن سبب ایجاد تمایز در روش ما نسبت به سایر روشهای تولید رنگدانهها شده است.
مهدی یزدانی، عضو دیگر این تیم نیز گفت: موارد استفاده از این رنگدانههای طبیعی در نوشیدنیها و مواد غذایی کاربرد بسیاری دارد و از آنجا که این روش استفاده از منابع طبیعی به جای رنگهای صنعتی در مواد غذایی است میتواند بر سلامت مواد غذایی نیز تاثیر بگذارد و مواد طبیعی و بدون ضرر و عوارض را در اختیار مردم قرار دهد.
یزدانی تصریح کرد: گروه ما با حمایت همه جابنه حسین دلاوری امرئی، عضو هیئت علمی دانشگاه توانست به این موفقیت دست پیدا کند و میخواهیم از همین جا از دانشجویان علاقهمند به این زمینه دعوت کنیم. درب آزمایشگاه ما به روی تمامی دانشجویان فعال باز است.
این دانشجوی فعال در پایان گفت: ما باید منتظر کسی برای پیگیری ایدههای خودمان نباشیم و خودمان باید تلاش کنیم تا آنها را عملی کنیم و با اتوجه به شعار سال باید تمام سعی خود را به کار ببریم تا بتوانیم از طریق علم و ایده هایمان، قدمی در تولید اشتغال و کسب درآمد برداریم.