کد خبر:۷۸۱۷۴۴
آخر هفته با اخبار فناوری|

ارائه حمایت میلیونی به پژوهشگران / از راه‌اندازی‎نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی تا هوشمندسازی حمل‌ونقل

برای مرور مهمترین اخبار فناوری طی یک هفته گذشته در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تکنولوژی‌های روز با ما همراه باشید.

ارائه حمایت ۱۶۸ میلیون تومانی به پژوهشگران/ از راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی تا فکر بکری که کارساز شد

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.

منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در حاشیه نشست هم اندیشی راهکار‌های توسعه حمل و نقل هوشمند که با حضور دستگاه‌های مختلفی از جمله شهرداری، پلیس و شرکت‌های فناور حوزه حمل و نقل هوشمند، اظهار کرد: با توجه به اینکه هوشمندسازی در بسیاری از کشور‌های دنیا اجرایی شده است، به دنبال این هستیم تا در کشور نیز یک تغییراتی در حوزه هوشمندسازی داشته باشیم.
 
ارائه حمایت ۱۶۸ میلیون تومانی به پژوهشگران/ از راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی تا فکر بکری که کارساز شد
 
حمایت صندوق علمی مشترک راه ابریشم از محققان ایرانی و چینی/ ۱۶۸ میلیون تومان به هر پژوهشگر داده می‌شود
چهارمین فراخوان صندوق علمی مشترک راه ابریشم توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و آکادمی علوم چین منتشر شد. این صندوق از فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان محققان ایرانی و آکادمی علوم چین حمایت می‌کند. این حمایت‌ها در قالب سه فعالیت پروژه‌های تحقیق و توسعه مشترک، برگزاری کارگاه‌های مشترک و تبادل محققان در دوره‌های کوتاه مدت انجام می‌شود.

بر اساس این فراخوان حداکثر از ۶ پروژه تحقیقاتی مشترک در دو حوزه علمی مواد پیشرفته و علوم آب حمایت می‌شود. همچنین پژوهش‌های مرتبط با حوزه‌های فناوری نانو و انرژی‌های تجدیدپذیر که به نحوی با مواد پیشرفته ارتباط دارند، می‌توانند پروپوزال خود را در زمینه علمی مواد پیشرفته ارسال کنند.
 
ارائه حمایت ۱۶۸ میلیون تومانی به پژوهشگران/ از راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی تا فکر بکری که کارساز شد
 
راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی
محمد جواد پیشبین رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگ‌های قیمتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام این که نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی راه‌اندازی خواهد شد، اظهار کرد: تولید بیش از ۶ هزار کیلو گرم نگین فیروزه نیشابور در سال و وجود فیروزه‌های تقلبی و غیر نیشابور با کیفیت پایین دلایل لازم برای شناسنامه دار کردن فیروزه نیشابور به عنوان یک برند جهانی را نشان می‌دهد.
 
کارخانه نوآوری آزادی میزبان هفدهمین فستیوال نوآوری‌های صنعت دارویی است
به همت شبکه فن‌بازار ملی ایران و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، جشنواره نوآوری‌های صنعت دارویی با هدف «مواجهه مستقیم سرمایه‌گذاران و صنعتگران در حوزه‌های تخصصی مختلف با نوآوران و فناوران» و «ایجاد زمینه سرمایه‌گذاری در طرح‌ها»، سیزدهم مردادماه جاری ساعت ۱۴ الی ۱۸ در سالن همایش هم‌آوا در کارخانه نوآوری آزادی برگزار می‌شود.

میلاد صدرخانلو مدیر شبکه فن ­بازار ملی ایران ضمن اعلام این خبر گفت: بعد از اعلام فراخوان این رویداد در فروردین ماه، ۸۰ طرح به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در نهایت بعد از دو مرحله ارزیابی، ۸ طرح انتخاب شده و در جشنواره عرضه می‌شود.
 
نمایشگاه ماکس یکی از معتبرترین نمایشگاه‌های حوزه هوا و فضا در جهان است. این نمایشگاه ۲۷ آگوست تا ۱ سپتامبر ۲۰۱۹ برابر با ۵ تا ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ در کشور روسیه برگزار می‌شود. این نمایشگاه هر سال در حوزه‌های مختلفی، چون هواپیما، هوانوردی عمومی، هواپیمای نظامی، هلی کوپتر، وسایل نقلیه هوایی بی نام، موتورسازی و تسلیحات و تجهیزات هواپیمایی برگزار می‌شود.
 
ارائه حمایت ۱۶۸ میلیون تومانی به پژوهشگران/ از راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی تا فکر بکری که کارساز شد
 
تعداد شرکت‌های خلاق حوزه گیاهان دارویی افزایش می‌یابد
صد و بیست و پنجمین جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور حسن عصاره دبیر ستاد و نمایندگان سازمان‌های مختلف برگزار شد.

وی برنامه توسعه زیست بوم شرکت‌های خلاق را مسیری برای ارتقا شرکت‌های نوپا دانست و گفت: سیاستگذاری برای توسعه این برنامه توسط معاونت علمی و فناوری فعالیتی ارزشمند است. زیرا شرکت‌هایی که ظرفیت لازم برای دانش بنیان شدن را ندارند، اما در سطحی بالاتر از یک شرکت عادی قرار دارند و دارای یک ایده هستند از این طریق حمایت می‌شوند. این حمایت آن‌ها را در مسیر رشد قرار می‌دهد.
 
ارائه حمایت ۱۶۸ میلیون تومانی به پژوهشگران/ از راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی تا فکر بکری که کارساز شد
 
شرکتی دانش‌بنیان لوازم پزشکی را با تجهیزات ایران‌ساخت استریل می‌کند
تجهیزات پزشکی و بهداشتی، باید استریل و عاری از هر آلودگی باشند تا ضمن کمک به مشکل بیمار، مشکل تازه‌ای نیافرینند. دستگاه‌های استریل‌سازی و ضدعفونی تجهیزات پزشکی، با تکیه به تکنیک و فناوری‌های گوناگونی ساخته می‌شود و شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی هم دستاورد‌های خوبی در تولید این محصولات داشته‌اند.

مرتضی پارساییان مدیرعامل «صنایع الکترونیک پارسا کارا» درباره محصولات این شرکت گفت: نخستین محصول دانش بنیان این شرکت، سیستم‌های استریل با گاز EOX است که برای استریل لوازم یکبار مصرف پزشکی استفاده می‌شود و RTU و کنترل‌های از راه دور دومین محصول دانش بنیانی است که تولید می‌کنیم.
 
ارائه حمایت ۱۶۸ میلیون تومانی به پژوهشگران/ از راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی تا فکر بکری که کارساز شد
 
تولید بافت‌های پیچیده بدن با چاپگر‌های زیستی / موانع زیرساختی چاپ بافت‌های زیستی رفع شده است
مهدی نادری، مدیر تجاری‌سازی مرکز راهبردی فناوری‌های همگرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: چاپگر‌های سه بعدی پس از گسترشی فزاینده در زمینه تولید نمونه‌های اولیه فرآیند توسعه محصولات جدید NPD را کوتاه‌تر کرد. از این رو، تلاشی همه جانبه در زمینه طراحی و ساخت ماشین‌های چاپ جدید تخصصی شکل گرفت البته این تلاش در زمینه‌های دیگری همچون توسعه و تنوع بخشی به حوزه‌های کاربردی چاپگر‌ها نیز صورت گرفت که موجب ورود تجاری چاپگر‌های سه بعدی به عرصه ارائه خدمات و تولیدات صنعتی شده است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار