
کد خبر:۷۸۸۴۹۲
معتمدی تاکید کرد
درب دانشگاههای نسل سوم به روی ایده پردازان و صنعتگران باز است
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: درب دانشگاههای نسل سوم به سمت جامعه، ایده پردازان و صنعتگران باز است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید احمد معتمدی در حاشیه بازدید شهردار منطقه ۶ از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه انتهایی منطقه ۶ شهر تهران قرار دارد.
وی افزود: ارتباط میان دانشگاه با شهرداری منطقه ۶ و شهرداری کل تهران متقابل است و دیدگاه مثبتی میان این دو نهاد برای همکاری وجود دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: شهرداری میتواند در چارچوب قوانین در روند ساخت و سازها و مجوزهایی که دانشگاه نیاز دارد به دانشگاه کمک کند.
معتمدی تصریح کرد: همچنین ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز میتوانیم به شهرداری کمک کنیم تا شهری بهتر و هوشمند داشته باشیم.
وی عنوان کرد: کتابخانهای که با همکاری و کمک شهرداری در این دانشگاه تاسیس شده است بسیار مورد استفاده دانشگاه و دیگر افراد جامعه قرار گرفته بنابراین برنامه داریم در بستر فضای مجازی دسترسی به امکانات این کتابخانه را افزایش دهیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: این دانشگاه ارتباط خوبی با شهرداری تهران و شهردار منطقه ۶ دارد و هفته گذشته جلسهای با شهردار منطقه ۶ داشتیم که در این جلسه قرار شد شهردار منطقه ۶ بازدیدی از دانشگاه داشته باشند.
معتمدی با بیان اینکه در دنیا دانشگاهها تحت حمایت شهرداریها قراردارند، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خیابان ولیعصر درحال ساخت ساختمان شماره ۲ برج فناوری این دانشگاه است که با کمک شهرداری روند احداث این ساختمان تسریع خواهد شد.
وی تاکید کرد: شهرداری میتواند در چارچوب قانون در بحث عوارض و مالیات به دانشگاه کمک کند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه درب دانشگاههای نسل سوم به سمت جامعه، ایده پردازان و صنعتگران باز است، گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر این رویه را در کتابخانه فنی و مهندسی دانشگاه و برج فناوری اجرا کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.