معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ۱۷۴ تفاهم نامه امضا شده و خریداران محصولات دانش بنیان تا سقف ۷۰ درصد مبلغ قرارداد تسهیلات لیزینگ دریافت میکنند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو سیاوش ملکی فر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم اختتامیه گردهمایی صنایع شرکتهای دانش بنیان و استارت اپهای صنعت غذایی با اشاره به اینکه وظیفه صندوق شکوفایی و نواوری تامین مالی شرکتهای دانش بنیان است اظهار کرد: طی چند سال گذشته تلاش کرده ایم تا خدماتی هم، چون تسهیلات مالی، ضمانت نامه، سرمایه گذاریهای مالی و بخش توانمندسازی را فعال کرده و از شرکتهای دانش بنیان حمایت کنیم.
وی ادامه داد: صندوق رویکرد فعالانه در پیش گرفته و به جای اینکه منتظر باشیم شرکتها سراغ ما بیایند خودمان به آنها مراجعه کردیم و برگزاری چنین رویدادهایی یکی از حمایتهای مستقیم ما بوده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: سعی کرده ایم بازار محصولات دانش بنیان را در داخل توسعه داده و هم چنین به صادرات این محصولات کمک کنیم و در همین راستا برای حضور هیئتهای تجاری شرکتهای دانش بنیان در ۵۰ نمایشگاه بین المللی کمک بلاعوض در نظر گرفته شده است. از سوی دیگر در داخل کشور نیز تلاش شده تا حول صنایع بزرگ سنتی رویدادهای مختلف برگزار شود.
وی در خصوص به هم رسانی واحدهای صنعتی با شرکتهای دانش بنیان گفت: تلاش کردهایم با برگزاری این رویدادها، اولا سعی شده تا نیازهای فناورانه صنایع بزرگ در شرایط تحریمی تامین شود، هم چنین فناوریهای پیشرفته به صنایع متعارف تزریق و رقابت پذیری آنها تقویت شده است.
ملکی فر در همین خصوص ادامه داد: در برگزاری این رویدادها به دنبال توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان و خلق درآمدهای پایدار بوده ایم و با تقویت روحیه خودباوری و ایجاد اشتغال پایدار برای دانش آموختگان جوان در دانشگاه موجب کاهش خروج ارز از کشور شده ایم.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص رویدادهایی که در سال ۹۸ برگزارخواهد شد گفت: امسال برای اولین بار در حوزه هوایی و فضایی یک رویداد سه روزه برگزار شد و امروز نیز رویداد صنایع غذایی کار خود را به پایان رسانده است هم چنین در نظر داریم تا پایان سال رویدادهایی در حوزههای فولاد، خودرو، مبارزه با قاچاق کالا و ارز، رباتیک، امنیت فاوا، صنایع خلاق، انرژی و محیط زیست، صنایع معدنی، صنایع دریایی، صنایع زراعی، بورس و فرابورس و سنگ، کاشی و سرامیک را برگزار کنیم. وی با بیان اینکه طی سه روز گذشته گروههای مختلف مرتبط با صنایع غذایی جلسات مشترکی برگزار کردند تصریح کرد: ۷۶ نیاز فناورانه در این رویداد ارایه شد هم چنین ۱۰ محصول و توانمندی فناورانه در صنایع غذایی معرفی شد، هم چنین با برگزاری ۲۰۰ نشست B۲B و نشستهای انتقال تجربه شرکتها دستاوردها و نیازهای فناورانه خود را ارایه کردند.
ملکی فر تاکید کرد: شرکتهای دانش بنیان صنعت غذایی درخواست دریافت تسهیلات بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان کرده اند که تا این لحظه ۴۳ میلیارد تومان آن مصوب شده است.
وی در خصوص برخی از حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی برای تقویت شرکتهای دانش بنیان صنعت غذایی گفت: شرکتهایی که از محصولات دانش بنیان خریداری کنند تا ۷۰ درصد مبلغ قراردادشان میتوانند از تسهیلات ترجیحی لیزینگ استفاده نمایند هم چنین شرکتهای دانش بنیان برای دریافت استانداردهای مورد نیاز همچون CE حمایت بلاعوض دریافت خواهند کرد.
وی افزود: در صورت حضور شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاههای معتبر داخلی و خارجی و هم چنین از اعزام و پذیرش هیئتهای تجاری حمایت بلاعوض صورت میگیرد.
ملکی فر تاکید کرد: طی این سه روز ۱۷۴ تفاهم نامه امضا شده که رقم نهایی این تفاهم نامهها آن نزدیک به ۳۷۵ میلیارد تومان بوده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اختتامیه این رویدادهای به معنی پایان کار نیست بلکه ما تازه کار خودمان را شروع کردهایم برای مثال پس از پایان رویداد فضایی که تیر ماه برگزار شد یک هیئت تجاری از ایران در نمایشگاه ماکس ۲۰۱۹ روسیه حضور پیدا کرد و تفاهم نامه همکاری به مبلغ دو میلیارد یورو نیز امضا شد.