معاون علمی و فناوری رییسجمهور با حضور در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از مرکز نوآوری و شتاب دهنده پلیمر بازدید کرد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با حضور در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، از «مرکز نوآوری و شتاب دهنده پلیمر» بازدید کرد.
این مرکز که با حمایت پژوهشگاه، مشارکت بخش خصوصی و نیز حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کار خود را آغاز کرده است، در ساختمانی به مساحت ۵۷۰۰ متر مربع، میزبان بیش از ۲۰ واحد فناور خواهد بود.
ایدههای نوآورانه فعالان فناور خلاق و دانش اموخته با استقرار در این مرکز نوآوری، پس از گذراندن مرحله پیششتابدهی، وارد مراحل شتابدهی و تجاریسازی میشود تا محصول دانش بنیان این هستهها برای ورود به بازارهای رقابتی آماده شود.
این مرکز زمینه ساز شتاب دهی ایدههای خلاقانه نیروی انسانی تحصیل کرده در حوزههایی، چون دارو، پلیمر، مهندسی و شیمی خواهد بود.
از مهمترین اهداف این مرکز میتوان به پرورش و حمایت از استعدادها و خلاقیتهای نوپا و فارغ التحصیلان رشتههای مختلف فنی و مهندسی بخصوص در عرصه پلیمر، دارو و شیمی، اشاره کرد.
نحوه حمایت از شرکتها و کسب و کارها؛ اختصاص فضای آزمایشگاهی، کارگاهی، اتاقهای تمیز و همچنین فضاهای اداری و همچنین پشتیبانی مجموعه ازمایشگاها و کارگاهای مجهز پژوهشگاه میباشد.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری همچنین با حضور در مرکز رشد پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، از جدیدترین دستاوردهای هستههای فناور مستقر در مرکز رشد پلیمر بازدید کرد. بیش از ۵۰ هسته فناور استقرار یافته در این مرکز رشد، در حوزههای علوم و مهندسی پلیمر، بیو پلیمر، علوم و مهندسی شیمی و دارو رسانی فعالیت میکنند.
یکی از فعالیتهای فناورانه پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران ایجاد خط تولید گاز CO۲ با استفاده از فناوری تماس دهنده غشایی است که فعالان فناور این پروژه، درباره آخرین دستاوردهایشان توضیحاتی را به معاون علمی و فناوری رییسجمهوری ارائه کردند.
با حمایت معاونت علمی و فناوری کنسرسیومی متشکل از شرکت گاز کربنیک بن به عنوان مجری، شرکت گاز کربنیک شهرکرد به عنوان بهره بردار و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی به عنوان همکار علمی و محل اجرا ایجاد شده تا طرح تولید دانش فنی و محصول واحد جداسازی گاز CO۲ با استفاده از فناوری تماسدهندههای غشایی محقق شود.
تعداد محدودی از کشورها برای جداسازی این گاز از فناوری پیشرفته تماسدهندههای غشایی بهره میبرند و ایران با تلاش متخصصان بومی ضمن قرار گرفتن در جمع این کشورها، از مزایای این روش بهره خواهد برد.