مدیر شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی گفت: یکی از برنامههای جدی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی افزایش توانمندی علمی مراکز عضو است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، افزایش توانمندی علمی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از اهدافی است که با برگزاری طرح ارزیابی سالانه در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دنبال میشود.
این شبکه یکی از مراکزی است که با هدف افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی و توسعه و بومیسازی محصولات و تجهیزات این حوزه پا به عرصه علمی کشور گذاشته و در این چند سالی که فعالیت میکند، تعداد اعضای خود را به ۷۰ هزار نفر رسانده است.
رضا اسدیفرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی، با اشاره به مطلب فوق، گفت: یکی از برنامههای جدی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزایش توانمندی علمی مراکز عضو است که این کار را با طرح ارزیابی سالانه این مراکز اجرایی میکنیم.
به گفته اسدیفرد، هدف اصلی از اجرای این طرح، ایجاد یک نگاه رقابتی میان اعضا است. رقابتی سالم، پویا و سازنده که باعث میشود اعضا به افزایش توان علمی خود توجه ویژهای کنند. این کار هم به نفع اعضا و هم به نفع مردم است.
وی همچنین بیان کرد: این کار هر سال در شبکه اتفاق میافتد و اعضا توان علمی خود را با این برنامه محک میزنند. اعضایی که از بخش خصوصی و دولتی کنار هم جمع شدهاند و برای توسعه خدمات آزمایشگاهی در کشور فعالیت میکنند.