کد خبر:۸۳۴۰۸۱
در پی شیوع ویروس کرونا؛

محلول ضدعفونی‌کننده با پایه آب و ماندگاری بالا تولید شد

یک شرکت دانش بنیان، یک محلول ضدعفونی دست و سطوح با پایه آب تولید کرده که برخلاف الکل باعث خشکی پوست دست نمی‌شود و به جای یک ساعت، چهار ساعت روی سطوح می‌ماند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، این محلول برخلاف الکل موجب خشکی پوست دست نمی‌شود و به جای ماندگاری یک ساعته، چهار ساعت بر روی سطوح ماندگاری دارد.

این محلول بر پایه آب تولید شده و تفاوت آن با ضدعفونی کننده‌های با پایه الکل در این است که برخلاف الکل موجب خشکی پوست دست نمی‌شود و به جای ماندگاری یک ساعته، چهار ساعت بر روی سطوح ماندگاری دارد.
 
این محلول برای نخستین بار در کشور تهیه شده و پیش از این فرمولاسیون این ضدعفونی کننده تنها برای سطوح کاربرد داشت و با تغییراتی که در آن ایجاد کردیم برای دست‌ها نیز قابل استفاده است.
 
این محلول برای سطوح، دست‌ها و از بین بردن باکتری‌ها و ویروس‌ها کاربرد داشته و قابلیت از بین بردن ۹۹.۹۹۹ درصدی ویروس‌ها و باکتری‌ها را دارد؛ این محلول فاقد بوی نامطبوع بوده و برخلاف الکل برای شیرآلات نیز کاربرد دارد.
 
این محلول مورد تأیید مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های اروپا (ecdc) بوده و با توجه به شیوع کرونا از زمان اعلام نیاز مسئولان امر با توجه به اینکه تمامی مدارک و مستندات علمی آماده بوده، سریع مجوز را دریافت کرده و تولید آن آغاز شده است.
 
در حال حاضر با راه‌اندازی این شرکت دانش‌بنیان برای ۲۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم و ۱۵ نفر اشتغال‌زایی غیرمستقیم صورت گرفته و تا به امروز محصولات تولیدی این شرکت نیاز در بازار قزوین توزیع شده است.
 
در حال حاضر روزانه ۴۰۰۰ بطری ۴۰۰ میلی‌لیتر تولید می‌شود که تا به امروز نیاز دستگاه‌های اجرایی مختلف تأمین شده و بیمارستان امام خمینی (ره) شهر تهران نیز با دریافت سه نمونه محلول ضدعفونی از شرکت‌های مختلف در نهایت محلول این شرکت را تأیید کرده و درخواست خرید محصول دارد.
 
گفتنی است در حال حاضر محلول تولید شده در تمامی داروخانه‌ها و حتی فروشگاه‌های بزرگ سطح استان قزون توزیع شده و حتی با پیک رایگان نیز به صورت اینترنتی به دست همشهریان می‌رسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار