یک شرکت دانشبنیان در کشور توانسته است با تولید چندین مدل از ماشینهای ابزار علاوه بر اشتغالزایی برای ۱۰۰ نفر به بیش از ۱۰ کشور دنیا نیز صادرات داشته باشد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «ماشینهای ابزار» ماشینها و یا دستگاههایی هستند که به طور مکانیکی و یا هوشمند و متصل به کامپیوتر، کار شکل دهی بر روی قطعات فلزی را انجام میدهند.
یک شرکت دانشبنیان در کشور توانسته است با تولید چندین مدل از ماشینهای ابزار علاوه بر اشتغالزایی برای ۱۰۰ نفر به بیش از ۱۰ کشور دنیا صادرات داشته باشد.
آرتور هوسپیان مدیرعامل شرکت دانشبنیان «فرازگامان سامانههای هوشمند» درباره نوع فعالیت و تولیدات این شرکت گفت: این شرکت در زمینه طراحی و تولید چندین مدل ماشین ابزار، ماشین مخصوص، اجزا ماشین، اتوماسیون و قطعه و قالب مشغول به فعالیت است.
این فعال فناور ادامه داد: متاسفانه نمونه مشابه این محصولات به صورت غیر قانونی و قاچاق وارد کشور میشود ضمن این که این محصولات به صورت کار کرده و یا دست دوم با عمر بالای ۲۰ سال هستند که به کشور وارد میشود.
وی از کشورهای آلمان و ژاپن به عنوان کشورهای سازنده اصلی با سطح فناوری بالا نام برد و افزود: کشورهای آمریکا، چین و تایوان نیز در رده میانی تولیدکنندگان اصلی این گونه ماشین آلات هستند.
این فعال فناور به موضوع صادرات اشاره و بیان کرد: تولیدات این شرکت به کشورهای ارمنستان، رومانی، لهستان، روسیه و بسیاری از کشورهای عربی منطقه صادر شده است.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان «فرازگامان سامانههای هوشمند» گفت: مقام معظم رهبری همواره بر کمک و حمایت از تولیدکنندگان داخل تاکید دارند، ولی متاسفانه برخی از مدیران ترجیح میدهند که این قبیل محصولات را از دیگر کشورهای تولیدکننده با قیمت بسیار بالا خریداری کنند.
هوسپیان همچنین از مدیران و مسئولین کشور درخواست کرد جلوی ورود غیر قانونی این قبیل تجهیزات به کشور را بگیرد و نیز خواستار حضور بیشتر شرکتهای تولیدکننده داخلی در مناقصات کشور شد.
این فعال فناور در پایان خاطرنشان کرد: تا پیش از این حدود ۲۰۰ نفر در این شرکت مشغول به کار بودند، ولی اکنون این میزان به ۱۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است. با تولیدات این شرکت حدود ۲ هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار هستند.