آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۱۵۷
مفرد مطرح کرد

فعالیت شبانه روزی گروه‌های جهادی در مبارزه با بیماری کرونا / انتقاد از انحصار بازار پارچه به دست دلالان

معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی در مسئله مبارزه با کرونا گفت: گروه‌های جهادی فعالیت شبانه روزی برای کمک و خدمات رسانی به مردم در سراسر کشور دارند.

فعالیت شبانه روزی گروههای جهادی در مبارزه با بیماری کرونا /انتقاد از انحصار بازار پارچه به دست دلالان

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صادق مفرد، معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به اقدامات قرارگاه بسیج دانشجویی درخصوص اقدامات این قرارگاه در مبارزه و پیشگیری با بیماری کرونا گفت: موضوع کرونا و حادثه‌ای که در کشور اتفاق افتاده یک مسئله ملی است و به تنهایی توسط دستگاه‌ها قابل حل نیست و نیاز به ورود مردم دارد و گروه‌های جهادی مانند ابتدای سال که درگیر سیل بودند در این مسئله هم ورود کردند.

وی افزود: در ابتدا که در قم شیوع پیدا کرد گفتند نیاز به ورود گروه‌های جهادی نیست و رفته رفته قرارگاه مبارزه با کرونا در بسیج دانشجویی با هماهنگی وزارت بهداشت ورود کردیم در ابتدا قرار شد به صورت تخصصی وارد شویم، اما تعداد کار‌هایی که بر زمین مانده بود بسیار زیاد بود از تولید ماسک تا لوازم بهداشتی و ژل‌های ضد عفونی است.

مفرد اضافه کرد: در حال حاضر ۸۰۰ نفر فقط مشاوره تلفنی می‌دهند وفعالیت‌هایی از این جنس انجام می‌دهند ودر مجموع ۷۰۰۰ هزار نفر از دانشجویان در گیر هستند.

وی ادامه داد:۴۰۰۰ نفر از گروه‌های جهادی نیز روزانه درحا ل. خدمات ضد عفونی کردن معابر هستند،۵۳ دانشگاه پزشکی و ۱۵۰ قرارگاه یا گروه‌هایی هستند که دارند خدمات می‌دهند.

معاون علمیات جهادی بسیج دانشجویی خاطر نشان کرد: مشکل اصلی در شبکه توزیع است، اینکه دانشجویان ورود کردند به این مسئله بار روانی نبود این اقدام است. در حال حاضربا ۴۰۰ چرخ روزانه بیش از ۲۰۰ هزار عدد ماسک تولید می‌شود، نمی‌گوییم این عدد قابل توجه است. به همین دلیل وارد این موضوع شدیم. یک هفته به دنبال مجوز بودیم و بخشی از وقت ما درگیر دلالان تجهیزات دوخت ماسک شد، همچنان در استان‌ها خیر داریم که می‌خواهند در تولید ماسک کار کنند، اما پول‌های آن‌ها به خرید پارچه نمی‌رسد و این بخش نیز به دست دلالان در این حوزه انحصار شده است و این کار را با مشکل روبرو کرده است، اما با این حال کار تولید ماسک‌ها با ایجاد یک کارگاه بزرگ در لانه جاسوسی در حال انجام است.

وی در خصوص هماهنگی میان مراکز استان‌ها گفت: هر ظرفیتی در هر شهر محور آن دانشگاه‌های پزشکی هستند و در حوزه کار‌های دیگر از جنس محصولاتی که تولید می‌شود محور را دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای قرار دادیم و هماهنگی‌های خوبی انجام شده است. برنامه ضد عفونی را به پایگاه‌های بسیج واگذار کردیم و این کار نسبت به سایر حوادث که در کشور پراکنده است مطابق جغرافیا توزیع کردیم که موازی کاری ایجاد نشود.

مفرد یادآور شد: سطح گروه‌های جهادی بیش از این است، خیلی بد است که پزشک و نیروی تخصصی است، اما برای خودشان هم امکانات محدود است و می‌گویند باید تولیدات را در اختیار معاونت غذا و دارو قرار دهید که این امر مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.

معاون عملیات جهادی بسیج دانشجویی گفت: اتفاقات مبتکرانه‌ای انجام شده مثلا گروه جهادی شریف سامانه آلا را راه اندازی کرده و روزانه ۴۰۰ هزار آموزش دارند و یا آموزش تولید محصولات بهداشتی را دارند و این اتفاقات مسائل مهمی را به دنبال دارد و شاید حجم خدمات جهادی قابل توجه باشد، اما کافی نباشد، اما برکت حضور این گروه‌ها موفقیت کار را به دنبال دارد.

مفرد اضافه کرد: به فراخوان‌هایی که داده می‌شود و کسانی که می‌توانند به جهادگران بپیوندند اضافه شود، پیش بینی ما این است که این کار تا پایان فروردین ادامه دارد که می‌توانند به دانشجویان خدمات رسانی کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار