کد خبر:۸۴۳۷۴۴
زرین‌آمیزی در گفتگو با دانشجو:

برای سهولت داوطلبان در شهر‌های مهم هر استان یک حوزه امتحانی برای کنکور تعریف می‌شود

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تلاش بر این است که جهت سهولت داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون‌های سراسری در شهر‌های مهم هر استان حوزه امتحانی تعریف شود.

فاطمه زرین‌آمیری سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره تعیین حوزه‌های امتحانی داوطلبان کنکور‌های مختلف بیان کرد: تلاش بر این است که در شهر‌های مهم هر استان حوزه امتحانی تعریف شود تا داوطلبان برای شرکت در امتحان و رفت و آمد دچار مشکل نشوند.

زرین‌آمیزی با بیان اینکه حوزه‌های امتحانی باید از استاندارد‌های لازم برخوردار باشند، ادامه داد: اگر در مناطقی از کشور حوزه تعیین نمی‌شود به دلیل نبود این استاندارد‌ها یا تعداد کم داوطلبان آن منطقه است البته ممکن است منطقه‌ای با تعداد داوطلبان اندک بتواند استاندارد‌های مشخص را فراهم کند و از این نظر حوزه امتحانی برای آن چند داوطلب تعیین شود.

به گفته وی، به طور کلی اینکه قرار باشد در هر روستا یا شهری یک حوزه امتحانی تعریف شود ممکن نیست چرا که درحال حاضر امکانات لازم برای این کار وجود ندارد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: اینکه داوطلبان شهر و استان خود را برای شرکت در امتحان انتخاب می‌کنند جهت شناسایی و مشخص شدن تعداد داوطلبان هر منطقه است تا بتوانیم به تناسب آن‌ها حوزه‌های امتحانی را مشخص کنیم.

گفتنی است، چند روزی است که تعدادی از داوطلبان کنکور‌های سراسری، کارشناسی ارشد و دکتری درباره حوزه‌های برگزاری آزمون در این روز‌های کرونایی ابهاماتی داشتند که چطور حال که خوابگاه و محل تحصیل‌شان را برای پیشگیری از شیوع کرونا ترک کرده‌اند مجددا باید به محل امتحان خود بیایند یا چرا در شهر و روستای آنان حوزه‌های برگزاری آزمون وجود ندارد.

البته این نکته باید توجه شود که سازمان سنجش آموزش کشور طی اقدامی مجددا مهلت ثبت‌نام و یرایش اطلاعات داوطلبان کنکور ارشد و دکتری را تمدید و این موضوع را از طریق پیامک و رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرد تا داوطلبانی که از این نظر مشکل داشتند بتوانند شهر محل کنکور خود را تغییر دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار