کد خبر:۸۴۸۸۱۷
تحولی در صنعت فناوری؛

فرصت کرونا برای رونق حضور روبات‌ها / سفارش‌هایی که آدم آهنی‌ها تحویل می‌دهند

با شیوع کرونا مشاغل مرتبط با ساخت روبات‌های هوشمند بعنوان یکی از حوزه‌های جالب در صنعت فناوری رونق گرفته است.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، کووید ۱۹ چرخ‌های اقتصاد را از کار انداخته است، اما مشاغل فنی نه تنها بیکار نشده‌اند، بلکه بیشتر از قبل رونق گرفته‌اند. یکی از این مشاغل فنی، ارتباط یا کنترل از راه دور است که برای روبات‌های خودکار تحویل دهنده سفارش به کار می‌رود. در واقع یک اپراتور انسان از راه دور روبات‌های خودمختار را رصد و راهنمایی می‌کند. حال با شیوع ویروس کرونا این روبات‌ها به شدت با استقبال مواجه شده‌اند و فروشگاه‌های بزرگ سعی می‌کنند از آن‌ها برای تحویل سفارش مشتریان استفاده کنند و از این طریق از تماس انسان با انسان جلوگیری کنند.

در همین راستا استار‌ت‌آپ پست‌میتز (Postmates) که مبنای آن تحویل بر اساس تقاضا است، سال گذشته با یک شرکت ارتباط از راه دور وسایل نقلیه خودران قرارداد بست تا از نرم‌افزار این شرکت با نام فانتوم برای کنترل و هدایت از راه دور روبات‌های تحویل دهنده خودران با نام سرو (Serve) بهره ببرد. در واقع، نرم‌افزار‌های مربوط به کنترل و هدایت خودرو‌های خودران هم‌اکنون بیشتر برای روبات‌های تحویل دهنده کاربرد پیدا کرده‌اند تا برای خود خودروها.

به گفته علی کاشانی، مدیر محصولات خاص شرکت پست‌میتز، روبات سرو با کمک نرم‌افزار فانتوم از هزاران مایل دورتر قابل کنترل است و اپراتور می‌تواند آن را به سمت رستوران یا مشتری یا در صورت نیاز به عبور از خیابان شلوغ راهنمایی کند.

حرکت به سوی روبات‌های تحویل دهنده
قبل از ظهور کووید ۱۹ رقابت خودرو‌های خودران و سایر کاربرد‌های فناوری وسایل خودران در جاده‌های عمومی کمی سرد شده بود. معمولا زمانی که محققان در مراحل طراحی و ساخت به چالش‌های بزرگ می‌رسند، این اتفاق می‌افتد. ظهور ویروس کرونا این روند را برای خودرو‌های خودران کندتر نیز کرد. اما در عوض سرعت برای طراحی و ساخت روبات‌های تحویل دهنده شتاب بیشتری گرفت. البته این روبات‌ها در جاده‌ها تردد نمی‌کنند، بلکه در پیاده‌رو‌ها یا در مسیر‌های دوچرخه‌سواری رفت و آمد می‌کنند، ولی از همان نرم‌افزار‌های خودرو‌های خودران بهره می‌برند.

جالب است بدانید که افزایش تقاضا برای روبات‌های تحویل دهنده به حدی افزایش یافته که شرکت‌های نوپایی مانند پست‌میتز، استارشیپ تکنولوژی و رفرکتشن ای‌آی مجبور شده‌اند در خانه شروع به ساخت سفارش‌های خود از سوی شهر‌ها و ایالت‌ها کنند.

به عنوان مثال، از روبات تحویل دهنده سفارش با نام R۲ Nuro برای انتقال وسایل پزشکی در اطراف دو استادیوم در کالیفرنیا استفاده می‌شود که به مراکز درمانی بیماران کرونایی تبدیل شده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار