آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۸۴۸۵
یادداشت دانشجویی |

قوه قضائیه و اعتمادسازی

قوه قضائیه نظام اسلامی، جایگاه اعتمادسازی به مردم و ایجاد امنیت‌های قضائی و همچنین ایجاد آسودگی برای ملت است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر؛ آنچه که در جمهوری اسلامی ایران همواره نکته‌ای اساسی و مهم بوده، اراده مردم است و همین باعث تعبیر جنگ ما به جنگ اراده هاست.


اراده‌ مردم اصلی ترین موتور متحرک کارهای بزرگ صورت گرفته در تاریخ انقلاب اسلامی است و تکیه بر اراده‌ی مردمی و مردم سالاری از ارکان اصلی انقلاب اسلامی است. اراده مردم وقتی بروز پیدا می‌کند و آنان بر کاری اراده می‌کنند که بر آن کار و هدف آن ایمان و اعتقاد داشته باشند.

 

ایمان و اعتقاد مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارای پشتوانه‌های محکم و استوار و دلگرم کننده‌ای است که در هیچ نظامی به جز نظام اسلامی این پشتوانه ها وجود ندارد، پشتوانه‌ای به نام شهادت و یکی از بزرگترین شهادت ها در این عرصه شهادت مظلومانه شهیدِ متفکر و مظلوم شهید #بهشتی است که پشتوانه‌ این مردم و اراده‌ انان است.


اما راه افتادن اراده‌ مردم در زمینه های مختلف مستلزم انجام کارهایی از جانب حکومت اسلامی نیز هست؛ یکی از قسمت های مهم و تاثیرگذار در این موضوع قوه قضائیه است.

 

قوه قضائیه نظام اسلامی، جایگاه اعتماد سازی به مردم و ایجاد امنیت های قضائی و همچنین ایجاد آسودگی برای ملت است. قوه قضائیه جمهوری اسلامی، دارای ارزش‌های والایی است که با کار زیاد و جهاد در آن می توان ارزش هایی را که در اسلام بسیار مترقی است پیاده سازی کرد تا اراده مردم برای کارهای بسیار بزرگ جاری شود.

 

و در این میان یکی از کارهای اصلی دشمن برای سست کردن اراده مردم شریف ایران زدن آسیب های روانی از طریق تبلیغات و جو سازی علیه این نقاط حساس است. امید است که قوه قضائیه نظام جمهوری اسلامی ایران به جایگاه اصلی خود که مظهرعدالت است نزدیک و نزدیک تر شود. انشاالله.

 

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار