آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۱۵۴۲
عزیزی در گفتگو با دانشجو:

عملکرد معاونت فرهنگی-دانشجویی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران دانشجویان را گله‌مند کرده است

دبیر شورای صنفی پردیس ابوریحان گفت: معاونت فرهنگی نگاهش به کار فرهنگی در دانشگاه، نگاهی است که دانشجو باید کار انجام دهد درحالیکه این قضیه با این شرط درست می‌شود که هم دانشگاه هم کار خود را درست انجام دهد.
سعید عزیزی، دبیر شورای صنفی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون کم کاری‌های معاونت فرهنگی این دانشگاه گفت: ما چند مشکل اساسی داریم با معاونت فرهنگی دانشگاه در پردیس ابوریحان که به صورت تیتروار به شما می‌گویم؛ اولین قضیه این است که ایشان به شدت بی‌خیال نسبت به مسائل دانشگاه هستند و اصلا برایشان مهم نیست که کانون‌های فرهنگی دانشگاه و تشکل‌ها به چه روزی افتاده اند و در آینده خواهند افتاد، درحال حاضر اعضای کانون‌ها و تشکل‌ها دانشجویان ترم هشت هستند که امسال فارغ‌التحصیل می‌شوند و هیچ جذبی هم برای سال‌های بعد نداشتند و شاید نصف کانون‌ها از بین برود.

وی افزود: دومین مورد این است که ایشان نسبت به شورای صنفی هم با بی خیالی کارشان را پیش می‌برند یعنی بی تفاوت هستند، ما نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی را راحت‌تر از ایشان می‌توانیم ببینیم یعنی ایشان به کل یا نیستند یا اگر هستند هم برای دیدار وقت نمی‌دهند و به جای حل کردن مشکلات اساسی دانشگاه مانند خوابگاه پسران که به شدت قدیمی و فرسوده شده است یا کیفیت پایین سلف، محیط فرهنگی مُرده دانشگاه به فکر یکسری مسائلی هستند که اصلا مهم نیست از جمله طرح خیلی غیر قابل استفاده‌ای به نام کافه کتاب که حتی صدای کل دانشجویان را درآورد و ماهم به نوبه خودمان اعتراض کردیم، ولی همچنان روی این طرح یا سلف مکمل یا جابه‌جایی بوفه مصر است که همین مورد، چون پردیس ابوریحان دانشگاه تهران یک محیط خیلی بزرگی دارد و بوفه وسط پردیس است، وی با همین طرح جابه‌جایی بوفه تقریبا یکی دو هفته کل بچه‌های دانشگاه را بهم ریخته بود. ما باز هم با این طرح مخالفت کردیم ولیکن همچنان به اجرا مصر است.

دبیر شورای صنفی پردیس ابوریحان اظهار داشت: یکسری دیگر از مشکلات هستند که وی تقریبا نگاهش به کار فرهنگی در دانشگاه، نگاهی است که دانشجو باید کار انجام دهد، این حرف خوبی است ولیکن این قضیه با این شرط درست می‌شود که هم دانشجو‌ها وظیفه شان را درست انجام دهند و هم دانشگاه متقابلا وظایف خودش را انجام دهد نه اینکه کار به دانشجو سپرده شود و دانشگاه فقط نگاه کند.

وی افزود: یک مسئله دیگری که جدیدا اتفاق افتاده است و دانشجویان خیلی از این قضیه ناراحت هستند این است که در بقیه پردیس‌های دانشگاه تهران، برای دانشجویان ارشدی که در دانشگاه مجبور هستند به خاطر پروژه هایشان حاضر باشند حتی در شرایط کرونا، آمده اند با استفاده از ظرفیت خیرین به دانشجویان غذا می‌دهند که وقت ان‌ها از بین نرود. ولیکن ایشان حتی به این مسائل یک ذره هم اهمیت نمی‌دهد و دانشجویان را به حال خودشان واگذار کرده است.

عزیزی گفت: نکته دیگری این است که معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تقریبا در محیط دانشگاه ناشناخته است و دانشجویان نمی‌دانند همچنین فردی، معاونت دانشجویی دانشگاه را در اختیار دارد، چون معاونت قبلی خیلی ارتباط خوبی با دانشجویان داشت و اعصای تشکل‌ها و کانون‌ها شده بود حتی ساعت ۱۱:۳۰_۱۲ شب به ایشان زنگ می‌زدند و مشکلشان حل می‌شد، ولی معاونت جدید خودش را در حد پاسخگویی نمی‌داند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار