آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۶۰۳۸
یادداشت دانشجویی |

مطالبات زنان و دعواهای اینستاگرامی

باید گفت دغدغه‌ها، مطالبات، مشکلات اصلی زنان در بین مطالبات فرعی پنهان می‌شوند و به کلی نادیده گرفته می‌شوند و امروزه مسئله زنان، حذف شدن و نادیده گرفتن شدن عکس چند دختر از جلد کتاب درسی نیست.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فاطمه کول؛ این روزها‌ بعد از ماجرای سهل انگارانه و نسنجیده حذف عکس دو دختر از جلد کتاب درسی‌ریاضی، همه جا صحبت از زن، حقوق زنان و نادیده گرفتن حقوق زنان است.


کاری به اصل قضیه حذف شدن ندارم اینکه با این کارِ نسنجیده بهانه ای تازه به مدافعان حقوق زنان داده شد. اصلا صحبت از مسائل زنان یکی از مطالبات اصلی جامعه است باید این را هم قبول داشت کم کاری ها و اجحافاتی صورت گرفته است.


این روزها هر کس قصد دفاع از حقوق زنان را دارد، الزاما فمینیست نیست؛ اما در این میان گاهی پیاز داغش زیاد می‌شود و اوضاع شلم شوربایی به پا می شود مثل همین چند روز پیش که حذف شدن عکس دختران بر روی جلد کتاب درسی ریاضی را به کودک همسری، دخترکشی، نادیده گرفتن زنان و...ربط دادند.

 

باید گفت دغدغه ها، مطالبات، مشکلات اصلی زنان در بین مطالبات فرعی پنهان می شوند و به کلی نادیده گرفته می‌شوند. امروز مسئله زنان حذف شدن و نادیده گرفتن شدن عکس چند دختر از جلد کتاب درسی نیست. مسئله نادیده گرفتن زنان و دختران در مناطق محروم است که با نهایت سختی مشغول گذران زندگی هستند.

 

نادیده گرفتن زنان سرپرست خانوار در شرایط اقتصادی امروز کشو، فراموشی زنان بد سرپرست که علاوه بر مشکلات اقتصادی با مشکلات عدیده روحی و جسمی درگیرند، خاک خوردن قانون تسهیل ازدواج، نادیده گرفتن بیمه زنان خانه دار، نادیده گرفتن اهمیت خانه داری و کمک‌ نکردن به ساختن دید مناسب برای زنان خانه دار در جامعه و نادیده گرفتن مرخصی مادران باردار که به تبع آن بسیاری از زنانتمایلی به بارداری ندارند، موضوعی است که کمتر به آن توجه شده است.

 

در این شرایط باید پرسید؟!

چرا فقط آن دسته از مطالبات زنان دارای اهمیت می شوند که در واقع بود و نبودشان اهمیت چندانی ندارد و مطالبات اصلی در حال خاک خوردن اند و سخنی از آن ها به میان نمی‌آید .

 

می توان گفت تا مشکلات زنان درست فهمیده نشوند،نمی شود برای اصلاحش فکری کرد. شاید نبود زیر بناهای فکری مستحکم در زمینه زنان، تمام کار مدافعان حقوق زنان را به دعواهای اینستاگرامی و استادیومی تقلیل می دهد. علت عدم الگو سازی درست در جامعه با وجود تمامی مدافعین حقوق زنان همین نداشتن زیر بنای فکری منسجم است.

 

فاطمه کول - کارشناسی مامایی و عضو انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار