کد خبر:۸۸۲۹۹۲
پرونده ویژه| مصائب حق‌التدیسی- ۲۷

شاخص‌های پرداخت حق‌التدریسی‌ها در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بازنگری شد

دبیر هیأت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: بازنگری شاخص‌های پرداخت حق‌التدریس، تشکیل اتاق‌های فکر استانی برای ارتقای کیفیت آموزشی و پیگیری مطالبات دانشجویی بررسی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه فنی و حرفه ای، حسین سلمانی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در حاشیه جلسه هیأت رییسه دانشگاه با اشاره به مسائل مطروحه در این نشست از برنامه ریزی منسجم در خصوص تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز اعضای هیأت علمی و کادر آموزشی در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها خبر داد و گفت: در این جلسه نحوه تخصیص پژوهانه اعضای هیأت علمی مورد بررسی قرار گرفت و بر حضور اساتید دانشکده‌ها و آموزشکده‌ها براساس مقررات و آیین نامه‌های استخدامی تأکید شد.

دبیر هیأت رییسه دانشگاه بر ضرورت تشکیل تمامی کلاس‌های واحد‌های تابعه به صورت مجازی و برگزاری کلاس‌های عملی با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا و ستاد‌های استانی با نظارت مدیران مراکز اشاره کرد و افزود: حسب نظر و تأکید ریاست دانشگاه، روسای واحد‌ها بایستی در سراسر کشور مدیران آموزشی، تربیتی و فرهنگی باشند و الزاماً پیگیر مشکلات و مسائل اداری و مالی نباشند.

سلمانی از تأکید بر ارتقای کیفیت و استاندارد‌های آموزشی و شروع به کار فاز دوم بررسی صلاحیت‌های مدرسان و تدوین ساز و کار‌های انتخاب مدرسان بر مبنای شایستگی و نیاز‌های آموزشی خبر داد و گفت: بازنگری در شاخص‌های پرداخت حق التدریس، تشکیل اتاق‌های فکر استانی برای ارتقای کیفیت آموزشی، پیگیری مطالبات دانشجویی در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و رفاهی و لزوم پاسخگویی شفاف و صریح به دانشجویان و خانواده‌های این عزیزان از جمله مصوبات و مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

رییس دانشگاه، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون اداری، مالی مدیریت منابع، معاون آموزشی، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون پژوهش و فناوری، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی، مدیرکل حراست مرکزی و رییس مرکز نظارت و ارزیابی دانشگاه اعضای هیأت رییسه دانشگاه را تشکیل می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار