آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۶۶۷۹
با هدف اتحاد گروه‌های تحقیقاتی؛

IBM و مسترکارت در پروژه توسعه کامپیوتر کوانتومی شرکت می‌کنند

دو شرکت IBM و مسترکارت در پروژه توسعه سامانه‌های محاسبات کوانتومی در ایرلند مشارکت می‌کنند، این پروژه با حضور گروه‌های تحقیقاتی و شرکت‌های مختلف بین‌المللی در ایرلند اجرا می‌شود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، پروژه جدید ۱۱٫۱ میلیون یورویی با هدف متحد کردن گروه‌های تحقیقاتی حوزه کامپیوتر کوانتومی ایرلند کلید خورد. در این پروژه شرکت‌هایی نظیر IBM و مسترکارت نیز حضور دارند.

برخی از بزرگترین نام‌های فناوری و تحقیقات جهان با هدف تقویت تلاش‌های حوزه توسعه کامپیوتر کوانتومی به این پروژه پیوسته‌اند.

این طرح ۱۱٫۱ میلیون یورویی محاسبات کوانتومی در ایرلند که به QCoir شهرت دارد، روی یک پلتفورم نرم‌افزاری ادغام شده با فناوری‌های کیوبیت چندگانه تمرکز دارد تا این فناوری در ایرلند توسعه یابد.

شرکای حاضر در پروژه QCoir شامل آزمایشگاه‌های Equal ۱، IBM، Rockley Photonics، دانشگاه Maynooth، موسسه ملی تیندال، دانشگاه کالج دوبلین و شرکت مسترکارت هستند. این پروژه ۷٫۳ میلیون میلیون یورو از صندوق نوآوری فناوری‌های پیشرو دریافت کرده و یک بودجه ۵۰۰ میلیون یورویی نیز با عنوان برنامه Project Ireland ۲۰۴۰ دریافت کرده است.

امانوئل پلوچی، از موسسه ملی تیندال گفت: «کامپیوتر کوانتومی به ‌عنوان فناوری آینده کامپیوتری شناخته می‌شود. این محاسبات براساس اصول فیزیک کوانتوم بوده و تولید اطلاعات و ذخیره‌سازی و همچنین دسترسی به داده‌ها در سطح اتمی و زیراتمی انجام می‌شود.»

ویلیام اسکانلون، مدیرعامل موسسه ملی تیندال در این باره گفت: «این مشارکت پایه‌های اکوسیستم کوانتومی ملی را ایجاد خواهد کرد. این پروژه، تولیدکنندگان سخت‌افزار و نرم‌افزار را به گرد هم آورده و چندین شرکت و مرکز تحقیقاتی را کنار هم قرار داده تا با هم همکاری کنند. این نوع از همکاری‌های تحقیقاتی و صنعتی همان چیزی است که به ایرلند اجازه می‌دهد تا موقعیت خود را در مقیاس بین‌المللی تقویت کند.»

برخلاف کامپیوتر‌های کلاسیک که براساس بیت‌های باینری بوده و تنها صفر و یک را می‌پذیرد، یک بیت کوانتومی که به کیوبیت شهرت دارد هم‌زمان می‌تواند یک، صفر یا هر دو باشد. این به کامپیوتر‌های کوانتومی توانایی بیشتری داده و این کامپیوتر‌ها می‌توانند در کسری از زمان مورد نیاز برای کامپیوتر‌های باینری، برخی از پیچیده‌ترین مسائل جهان را حل کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار