آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۲۱۰۲
در گفتگو با دانشجو صورت گرفت

تشریح فعالیت‌های مسئله محور بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت فعالیت‌های مسئله محور این تشکل دانشجویی را تشریح کرد.

مرادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن تشریح برنامه‌های این تشکل دانشجویی در حوزه مسئله محوری گفت: یکی از مسائل در حال پیگری موضوع ازدواج‌های دانشجویی و ابعاد مختلف آن از جمله اشتغال، وام‌های دانشجویی و خوابگاه متاهلی است، چون در این دانشگاه خوابگاه متاهلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در کنار مسائلی مانند سبک زندگی و ازدواج به مقوله کاهش جمعیت، کاهش فرزندآوری و سقط جنین ورود پیدا کرده و طرح‌های مطالعاتی در این خصوص در حال انجام است، اظهار کرد: متاسفانه نه در دولت و مجلس و نه در مجموعه‌های مثل وزارت ورزش و جوانان و معاونت امور خانواده و زنان رئیس جمهور هیچ توجهی به مسئله سقط جنین در کشور نمی‌شود.

مرادی افزود: با توجه به برخی رویه‌های غلط در صدا و سیما نظیر جذب مخاطب به هر قیمتی، کمبود برنامه‌های محتوایی و گفتگو محور، کاهش سطح کیفی برنامه‌ها و کمبود برنامه‌های ارزشی مانند ثریا و جهان آرا یک تیم تخصصی در بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت روی این رویه‌های غلط متمرکز شده است.

وی با بیان اینکه اخیرا کارگروهی با محوریت مطالعات منطقه‌ای و شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی کشور‌های همسایه در بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت تشکیل شده است، افزود: ایران با حدود ۱۵ کشور با ۶۰۰ میلیون نفر جمعیت مرز مشترک دارد، اما تنها در سه کشور رایزن اقتصادی داریم و این فاجعه است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اینکه صادرات ایران به کشور‌هایی مثل سوریه، عراق و کشور‌هایی که به لحاظ فرهنگی و مسافت، قرابت بیشتری با ما دارند درصد بسیار کمی است، مثلا سهم صادرات ما به سوریه سه درصد است گفت: متاسفانه نگاه دولت به غرب موجب شده تا ظرفیت عظیم بازار‌های کشور‌های همسایه مغفول بماند و این مسئله‌ای است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

مرادی با بیان اینکه خیلی از نمایندگان با شعار شفافیت آراء و شفافیت اموال وارد مجلس شدند، اما متاسفانه پیگیری این موضوع بعد از پنج ماه مورد غفلت قرار گرفته است، تصریح کرد: بپیگیری شفافیت آراء نمایندگان از محور‌های فعالیت‌های بسیج دانشجویی دانشگاه علم وصنعت است و در این راستا نیز جلساتی با نمایندگان مجلس برگزار شده است. به هر روی مردم انتظار دارند نمایندگان به شعار‌هایی که به خاطر آن‌ها در لیست‌های انتخاباتی قرار گرفته اند و وارد مجلس شده اند عمل کنند و این مجلس با مجلس گذشته فرقی داشته باشد.

وی به ورود بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت به حوزه مسائل و مشکلات صنعت خودرو و خصوصی سازی شامل هپکو اراک، کنتور سازی قزوین، نیشکر هفت تپه و تراکتور سازی تبریز اشاره کرده و افزود: با توجه به چالش‌هایی که هر ساله در خصوص تعیین دستمزد کارگران پیش می‌آید از اوایل اردیبهشت سالجاری با مشارکت مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت طرحی با عنوان ماموریت کارگری تهیه و به مجلس ارسال شد؛ اما از روند رسیدگی به طرح‌های اینچنینی در مجلس اطلاع نداریم.

مرادی با اشاره به اینکه هسته اولیه افزایش وام ازدواج در گذشته توسط مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت شکل گرفته است، افزود: در حال حاضر مرکز مطالعات اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با همکاری بخش جهان اسلام روی دیپلماسی اقتصادی و به طور مشخص توریسم اقتصادی و همچنین شناسایی ظرفیت‌های کشور در تولید زعفران و پسته به عنوان محصولات ارز آور و صنعت نساجی متمرکز شده است.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت تشکل‌های دانشجویی در قالب مسئله محوری باید به باز کردن گره‌ای از مشکلات کوچک و بزرگ کشور منجر شوند، اضافه کرد: برای حل مشکلات در قالب مسئله محوری در درجه اول باید مشکلات را بشناسیم سپس در گفتگو با کارشناسان و صاحبنظران و بررسی دیگر منابع اطلاعاتی بتوانیم یک طرح منطقی برای حل مسئله ارائه دهیم. البته مشکلی که وجود دارد این است که قبولاندن چنین طرح‌هایی به ساختار‌های نظام از جمله مجلس و دولت کار سختی است و نیاز به پیگیری از سمت بدنه دانشجویی دارد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: ضرورت دارد اعتماد دولت و مجلس به مجموعه‌های دانشجویی افزایش یابد تا این مجموعه‌ها بتوانند در حد توان روی گره‌های کوچک و بزرگ فکر کنند و برای حل آن‌ها به راه حل برسند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار