مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان از مراکز مشاوره دانشجویی استانهای آسیب خیز کشور و فعالیتهای آنان حمایت میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، جلسه مدیران مراکز مشاوره منطقه پنج کشوری با حضور مجید صفاری نیا مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، به میزبانی مرکز مشاوره دانشگاه کردستان به صورت مجازی برگزار شد.
صفاری نیا در این نشست مجازی گفت: شرایط کرونایی علاوه بر پیامدهای سلامت جسمی، اقتصادی و اجتماعی آثار روان شناختی نیز به دنبال دارد و نیازمند مداخلات روان شناسی است.
وی افزود: غیر حضوری شدن آموزش و دوری دانشجویان از محیط کلاس، اساتید و همکلاسیهای خود، رویه جدید ارزشیابی و امتحانات و مسایلی از این قبیل ممکن است در دانشجویان درجاتی از اضطراب و اقسردگی را ایجاد کند که کمک گرفتن از مشاور در این مرحله بسیار مهم است.
مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: ارایه آموزشهای الکترونیکی در زمینه سبکهای مقابلهای با اضطراب کرونایی و مدیریت ایام قرنطینه از وظایف مراکز مشاوره در دوران کرونا است.
صفاری نیا به ظرفیتهای عظیم مراکز مشاوره دانشجویی در کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره و تاکید کرد دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان از مراکز مشاوره دانشجویی استانهای آسیب خیز کشور و فعالیتهای آنان حمایت میکند.
صادقی رئیس دانشگاه کردستان و مدیران مراکز مشاوره مناطق ۵ کشوری در این نشست نظرات و دیدگاههای خود را در خصوص همکاری با دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان و مسائل جاری مراکز مشاوره بیان کردند.
آسیبهای اجتماعی و روانشناختی شایع در مناطق پنج گانه به عنوان استانهای آسیب خیز و لزوم حمایت بیشتر دفتر مشاوره و سلامت از این استانها، لزوم اجرای دقیق طرح پایش سلامت روان و جسم دانشجویان، لزوم اجرای طرح پایش کارکنان دانشگاهها، پیگیری وضعیت روانشناختی دانشجویان در معرض خطر و لزوم پرداختن به مسائل روانشناختی شایع در ایام کرونایی مانند غم از دست دادن عزیزان از مباحث مطروحه در این نشست مجازی بود.
عزیزی معاون دانشجویی دانشگاه کردستان، زمستانی مدیر مرکز مشاوره دانشگاه کردستان، کرمی مدیر مرکز مشاوره دانشگاه رازی کرمانشاه،امرایی مدیر مرکز مشاوره دانشگاه لرستان،رستمی بینا رئیس مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه، خانم عطابیگی مدیر مرکز مشاوره دانشگاه ایلام ومحمد راضی مرادی کارشناس دفتر مشاوره و سلامت در این نشست مجازی که ۱۵ آذرماه برگزارشد؛ حضور داشتند.