کد خبر:۹۰۵۴۶۹
در مراسم چهلمین روز شهید فخری‌زاده؛

رضائی: شهید فخری‌زاده با خودباوری حوائج جامعه اسلامی را برطرف می‌کرد / بلندی: ساختار دانشگاه‌ها مناسب با رفع نیاز‌های کشور نیست

مراسم چهلمین روز شهادت مظلومانه فخری زاده، دانشمند هسته‌ای کشورمان و بزرگداشت آیت‌الله مصباح یزدی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس و با همکاری بسیج اساتید و بسیج کارمندان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم چهلمین روز شهادت مظلومانه محسن فخری زاده، دانشمند هسته‌ای کشورمان و بزرگداشت آیت الله مصباح یزدی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس و با همکاری بسیج اساتید و بسیج کارمندان این دانشگاه و همچنین مرکز معنا برگزار شد.
 
حامد فخری زاده، فرزند شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان در این مراسم گفت: یکی از مهمترین ویژگی‌های شهید فخری زاده این بود که علم و فلسفه و عرفان را در هم تنیده بود و در تمام امور کاری و زندگی با این سیره فعالیت هایش را پیش می‌برد.

وی با اشاره به اینکه شهید فخری زاده یک شخصیت فراجناحی و ولایت مدار بود، افزود: شهید فخری زاده پرورش یافته همین آب و خاک بود و در هیچ کشور و دانشگاه خارجی تحصیل نکرده است.

احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس نیز با بیان اینکه خوشحالم که دانشگاه تربیت مدرس میزبان این مراسم است، گفت: دانشگاه تربیت مدرس به سهم خود در توسعه علم و دانش در ایران اسلامی نقش داشته و با مجاهدت‌هایی که صورت گرفته شهدا و دانشمندان بزرگ و مؤثری را در سرنوشت این کشور تربیت کرده است.
 
همچنین حجت الاسلام رضایی، رئیس ستاد حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه تربیت مدرس، ضمن اشاره به ویژگی‌های مشترک و ممتاز شهید فخری زاده و آیت الله مصباح، افزود: آیت الله مصباح و شهید فخری زاده تجسم عینی دعای «والسابقین الیه فی قضاء حوائجه» در دعای عهد هستند. در واقع دغدغه شهید فخری زاده و آیت الله مصباح، این بود که ببینند حاجت امام جامعه و حاجت جامعه اسلامی چیست؟
 
وی بیان کرد: شهید فخری زاده باخودباوری به دنبال علم نافع بود تا حوائج جامعه اسلامی را برطرف کند.

بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت نیز به دغدغه مقام معظم رهبری درباره علم و فناوری اشاره کرد و افزود: علم وفناوری سر آغاز استقلال فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است. با این وجود ما نیازمند علم و فناوری هستیم؛ اما مساله مهم این است که این علم و فناوری باید بومی باشد.

وی ضمن انتقاد از ساختار حاکم بر دانشگاه ها، گفت: ساختار موجود به گونه‌ای تعریف شده که در جهت رفع نیاز‌های کشور نیست؛ بلکه در راستای مقاله پروری و ایجاد مقاله است.

گفتنی است، در این مراسم علاوه بر تجلیل از خانواده شهید فخری زاده از برگزیدگان دوره معنا یا نخستین رویداد آنلاین معرفتی- تخصصی، با اهدای لوح و هدیه تجلیل شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار