کد خبر:۹۱۱۷۱۰
گودرزی در گفتگو با دانشجو:

انحرافات فکری کارگزاران از مبانی انقلاب ضربات سنگینی به انقلاب اسلامی وارد می‌کند/ ضرورت بازطراحی نظام تربیتی و فکری جمهوری اسلامی

دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: در حکومت اسلامی آنچه که چالش بوده و هست و خواهد بود مبارزه با انحرافات فکری کارگزاران از مبانی انقلاب است که در پشت نقاب دورویی و نفاق ممکن است ضربات سنگینی به انقلاب اسلامی وارد کند.


گودرزی دبیر دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: آنچه که در تاریخ مشخص است انقلاب اسلامی ۵۷ یک انقلاب آرمانی است. شعار‌های این انقلاب تمایز مبنایی با انقلاب‌های مشابه در شوروی و فرانسه داشت و نسبت به انقلاب مشروطه هم عمق شعار‌ها و خواسته‌ها که در راهپیمایی‌ها طرح می‌شد بسیار بیشتر بود که حاصل تلاش متفکران انقلابی در طی سال‌های منتهی به انقلاب بود.

وی افزود: استقلال و عدالت بعد از انقلاب دستخوش تغییر شدند، اما جنس این تغییر یکی نبود. آرمان استقلال بعد از انقلاب و بالاخص بعد از دوران جنگ تقویت شد و و البته در روند ۳۲ سال گذشته بعد از جنگ نیز در پی سیاست‌های لیبرالی دولت‌های سازندگی و اصلاحات و اعتدال دچار ضعف‌هایی شدند. در خصوص آرمان عدالت نیز با توجه به سیر اندیشه‌های حاکم بر جمهوری اسلامی در چهل و دوسال گذشته نمره قابل قبولی ندارد.

گودرزی در پاسخ به این سوال که آیا نگاه کارگزاران به آرمان‌هایی همچون مبارزه با ظلم، جمهوریت، استقلال، عدالت، آزادی و توسعه انقلاب امام خمینی ویترینی و نمایشی است یا نه؟ تصریح کرد: زمانی می‌شود گفت که نگاه کارگزاران به آرمان‌های انقلاب ویترینی و نمایشی است که کلا اعتقادی به این موضوع در نگاه کارگزاران نباشد در حالیکه اعتقاد و التزام بوده است، اما ضعف‌های مدیریتی و از آن مهمتر الگوبرداری از غرب در اصول حکمرانی باعث شده است از این آرمان‌ها فاصله بگیرند.

دبیر دفتر تحکیم وحدت بیان کرد: نکته اساسی که وجود دارد این است که جمهوری اسلامی برخلاف جکومت‌هایی که ۳۰۰ یا ۴۰۰ سال از زمان شکل گیری آن‌ها می‌گذرد تنها ۴۲ سال از عمر آن می‌گذرد و قانون اساسی آن یک بار تغییر کرده و همه ساختار‌ها و نهاد‌ها بر اساس همین قوانین و بدون تجربه‌ی قبلی شکل گرفته است فلذا با تشکیل حکومت ایده آل اسلامی فاصله داریم.

گودرزی اضافه کرد: چالش‌های انقلاب ما مثل دیگر انقلاب‌ها و حکومت هاست، اما تفاوت اصلی اینست که در حکومت اسلامی آنچه که چالش بوده و هست و خواهد بود مبارزه با انحرافات فکری کارگزاران از مبانی انقلاب است که در پشت نقاب دورویی و نفاق ممکن است ضربات سنگینی به انقلاب اسلامی وارد کند که راه مواجهه با آن بازطراحی نظام تربیتی و فکری جمهوری اسلامی است.

وی تصریح کرد: همانطور که رهبری در بیانیه گام دوم فرمودند جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی یک پدیده زنده و فعال است و رفت و آمد دولت‌ها یک ضرورت دینی و عقلی است تا مردم ذیل سایه‌ی آزادی رشد کنند و هرگز رفت و آمد دولت‌ها مانع رسیدن به آرمان‌ها نیست؛ البته همیشه جریان نفوذ و دشمنان داخلی و خارجی هم با رفت و شد دولت‌ها می‌روند و می‌آیند که این موضوع نیز بر عملکرد دولت‌ها اثرگذار بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار