کد خبر:۹۱۸۸۱۸
در گفتگو با دانشجو؛

لاری: آخرین وضعیت پروژه‌های نیمه کاره دانشگاه‌های علوم پزشکی / رعایت نشدن ایمنی هزینه‌های سنگین را به دانشگاه تحمیل می‌کند

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت آخرین وضعیت احداث پروژه‌های خوابگاهی نیمه کاره را تشریح کرد.

منتشر نشود عبد/// لاری: آخرین وضعیت پروژه های نیمه کاره دانشگاههای علوم پزشکی / رعایت نشدن ایمنی  هزینه‌های سنگین را به دانشگاه تحمیل می‌کند

سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: حدود ۶۰ پروژه خوابگاهی نیمه کاره داشتیم که برای تکمیل این پروژه‌ها از تبصره بند ۹ بودجه استفاده کردیم و برای ساخت این خوابگاه‌ها وام گرفتیم؛ البته این وام‌ها اختصاص به خوابگاه متاهلی بود؛ اما دانشگاه‌های علوم پزشکی به دلیل اینکه در خوابگاه‌های مجردی هم مشکل داشت و حدود ۴۰ درصد خوابگاه‌ها فرسوده بود و ۴۶ درصد بازسازی می‌خواهد و فقط ۱۱ درصد خوابگاه نوساز داشتیم.


وی افزود: از ۲۲۰ هزار دانشجوی علوم پزشکی ۴۵ درصد دانشجویان متقاضی خوابگاه هستند که در حال حاضر توانستیم ۷ هزار نفر را اسکان دهیم. اگر بخواهیم به سطح ایده آل برسیم، باید خوابگاه‌های بیشتری را تامین کنیم که دانشگاه‌ها با استفاده از خوابگاه‌های استیجاری و خودگردان این مشکل را حل کردند که استفاده از این خوابگاه‌ها هم مشکلات خاص خود را دارد. این خوابگاه‌ها توسط افرادی خارج از دانشگاه اداره می‌شود و هزینه زیادی هم از دانشجو و هم از دانشگاه باید پرداخت شود. استاندارد‌ها و ایمنی‌ها را رعایت نمی‌کنند و هزینه‌های سنگینی را به دانشگاه تحمیل می‌کند.


معاون فرهنگی وزارت بهداشت اضافه کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی زمین و فضای فیزیکی کافی برای ساخت خوابگاه دارند؛ اما کمبود منابع مالی در دانشگاه باعث شده نتوانند خوابگاه جدید بسازند؛ البته تسهیلات بانکی خیلی به ما کمک کرد و طی این مدت ۹۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه‌ها وام پرداخت کردیم و در حال حاضر با برخی از بانک قرارداد‌ها و تفاهم نامه‌هایی را امضا کردیم.


وی ادامه داد: ۱۵ پروژه خوابگاهی را با این روش تکمیل کردیم و حدود ۴۰۰۰ نفر به ظرفیت خوابگاه‌ها اضافه کردیم و آماده بهره برداری است و برخی از دانشگاه‌ها هم برای تامین ظرفیت هم با استفاده ازاین تسهیلات ساختمان‌های جدید خریداری کرده و تا پایان دولت ۱۴ هزار ظرفیت به خوابگاه‌های علوم پزشکی اضافه می‌شود.


لاری در خصوص تجهیز آشپزخانه های دانشگاه‌ها گفت: در طول یک سال گذشته ۵ آشپرخانه دانشگاه‌ها صنعتی شد و ۱۰ فضای ورزشی روبسته و روباز ایجاد شده است و صنعتی کردن سلف سرویس‌ها انجام شد. چون صنعتی کردن سلف سرویس‌ها هم کیفیت غذا‌ها را افزایش می‌دهد و هم صرفه جویی در منابع را به همراه دارد که از ۲۰ درصد به ۵۰ درصد افزایش دادیم.


معاون فرهنگی وزارت بهداشت اضافه کرد: تا شهریور ماه ۹۰ درصد از آشپزخانه‌ها و سلف سرویس صنعتی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار