کد خبر:۹۳۳۰۰۳
صندوق نوآوری اعلام کرد

صادرات یک میلیارد دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۲۰۲۰

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری گفت: ۴۵ شرکت دانش‌بنیان صادراتی توانستند یک میلیارد دلار صادرات در سال ۲۰۲۰ داشته باشند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، پنجمین رویداد «یکشنبه‌های صادراتی» صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور هیأت تجاری در حوزه‌های سلامت (دارو، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی) و صنعت ساختمان از کشور بوسنی و هرزگوین به منظور ارائه مشاوره و مدیریت صادرات محصولات دانش‌بنیان در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در ابتدای این جلسه، مجموعه توانمندی‌های کشور در زمینه نوآوری و همچنین خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه صادرات را تشریح کرد و گفت: امروز در حدود ۷ هزار استارت‌آپ در ایران فعال هستند که بعد از تجاری‌سازی محصول خود به جرگه شرکت‌های دانش بنیان می‌پیوندند. در حال حاضر نزدیک به ۶ هزار شرکت‌دانش بنیان داریم که صندوق نوآوری و شکوفایی وظیفه تأمین مالی آن‌ها را طبق قانون بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۲۰۲۰ توانستند صادرات خود را توسعه دهند؛ تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار، ۴۵۰ شرکت دانش‌بنیان صادراتی توانستند یک میلیارد دلار صادرات در سال ۲۰۲۰ داشته باشند.

شاهوردی ادامه داد: مجموعه خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی متنوع است که شامل ارائه تسهیلات، توانمندسازی، سرمایه‌گذاری و ارائه ضمانت‌نامه بانکی است. صندوق نوآوری همچنین در زمینه توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه‌های خارجی و برگزاری جلسات مذاکرات تجاری با مشتریان احتمالی، اخذ استاندارد‌های صادراتی، شناسایی و مشاوره دریافت مالکیت فکری از شرکت‌های دانش بنیان و اکوسیستم نوآوری کشور نیز خدمات ارائه می‌کند.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری اظهار کرد: امیدواریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن نمایشگاه معرفی محصولات دانش‌بنیان ایرانی در بوسنی و هرزگوین و همچنین نمایشگاه دائمی محصولات دانش‌بنیان در آن کشور راه‌اندازی شود.

وی همچنین از آمادگی این صندوق برای انتقال تجربیات این صندوق در زمینه توسعه اکوسیستم نوآوری در بوسنی و هرزگوین خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار