به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شماره بیست و هشتم نشریه تحلیلی تبیینی «همشاگردی» به همت اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان منتشر شد.
در شماره بیست و هشتم نشریه تحلیلی تبیینی «همشاگردی» به مدیرمسئولی محمدامین جعفری و سردبیری لیلا زمانی به بررسی روند اقتصادی و اجتماعی کشور در طی هشت سال گذشته پرداخته میشود.
محمد امین جعفری، مدیرمسئول این نشریه در این باره بیان کرد: علت نامگذاری این شماره با این عنوان، روند اقتصادی و اجتماعی کشور در طول این هشت سال بوده که به نوعی، سفره مردم را کوچکتر کرده و در همان سفره کوچک نیز گرانی بیداد میکند؛ چنان که برخی از اقشار ضعیف و کم درآمد، قدرت خرید نان را نیز مثل قبل ندارند و با ایجاد فاصله طبقاتی گسترده که عملا قشر متوسط را از جامعه حذف کرده و ملت به دو دسته چهاردرصدیها و زیر خط فقرها تقسیم شده اند، عدالت اجتماعی و اقتصادی نیز مفهومی تئوریک محسوب میشود که امید داریم با روی کار آمدن دولت جوان و حزب اللهی که حقیقتا دلسوز ملت باشد، اوضاع اقتصاد نیز سامان یابد.
وی در ادام افزود: آنچه در طول این هشت سال دیدیم، در ظاهر، سر دادن شعارهای کاملا مردمی بود اما در باطن و در عمل، هیچ رویکردی جز نادیده گرفتن مطالبات حقیقی مردم اعم از اقتصاد، عدالت، شفافیت،.... دیده نشد.بنا بر تاکیدات مداوم مقام معظم رهبری در بحث تولید و اقتصاد و نامگذاری های سالهای اخیر توسط ایشان، بر آن شدیم تا در این شماره از اهمیت و ضرورت تولید به عنوان محوریت اقتدار اقتصادی، تاثیرات آن بر اقتصاد کشور، موانع بر سر راه تولید صحبت کنیم.
جعفری در پایان گفت: همچنین، به راهکارهای حمایتی از سمت دولت و هم از سمت مردم در عرصه اقتصاد مقاومتی پرداختیم تا روشنگر مسیر حمایت از تولید داخل باشد. بر همگان آشکار است که تنها راه برون رفت از این بحران اقتصادی و نیز دستیابی به آنچه از آرمانهای انقلاب در بعد اقتصادی مدنظر است، تنها با نگاه به داخل کشور و تقویت بنیان های ملی خواهد بود.
از جمله موضوعاتی که در این نشریه مطالعه میکنید، می توان به دولت بازوی حمایتی تولید، تولید، محور اقتدار اقتصادی، شتاب موتور تولید ملی افزایش یابد، افزایش اعتماد به نفس ملی در عرصه تولید، سنگ های جاده تولید را برداریم و تقویت بازارهای داخلی با دستیابی به بازارهای خارجی، اشاره کرد.
برای مشاهده این نشریه اینجا را کلیک کنید.