کد خبر:۹۵۶۴۷۱
به منظور یافتن حلقه مفقوده؛

اولویت معاونت علمی در توسعه فناوری‌های حوزه آب مشخص شد

ارتقای همکاری‌ها و هم‌افزایی‌ها قدمی موثر و مفید در توسعه فناوری‌های حوزه آب است که اکنون به عنوان یکی از اولویت‌های کارگروه تخصصی توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی انتخاب شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کارگروه تخصصی توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از اولویت‌های اصلی خود را یافتن حلقه‌های مفقوده بین نهاد‌های علمی، فناوری، اقتصادی و فرهنگی فعال کشور برای توسعه فناوری‌های حفظ منابع آب، مقابله و سازگاری با خشکسالی و کنترل فرسایش خاک، حفظ محیط زیست برای منافع ملی و نیل به اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور قرار داده است.

آب، خاک و هوا سه عنصر اصلی حیات بشر است و حفاظت از آن‌ها لازمه تداوم زندگی سالم است. با وجود این اهمیت، نیاز روزافزون بشر موجب دخالت در طبیعت و ایجاد تغییرات شده، به طوری که امروزه تخریب و آلودگی آب، خاک و هوا یک تهدید جدی برای حال و آینده بشر در مقیاس‌های محلی، منطقه‌ای و جهانی شده است. به همین دلیل حفاظت از این دارایی‌های طبیعی و خدادادی در ایران وظیفه‌ای است که نهاد‌های مختلفی را به میدان کشانده است.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این میان با توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری این حوزه در تلاش است تا فعالیت‌های فناورانه و استفاده از راه‌های نوین و نوظهور را در کشور تسهیل کند. ظرفیت‌های دانشی و تخصصی که می‌تواند گره گشای چالش‌های موجود در حوزه آب و خشکسالی باشد.

اما در این میان ارتقای همکاری‌ها و هم‌افزایی‌ها نیز قدمی موثر و مفید در این زمینه است که این کار به عنوان یکی از اولویت‌های کارگروه تخصصی توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انتخاب شده است. هماهنگی بین این دستگاه‌ها مقدمه‌ای ضروری برای هم‌افزایی و همگرایی در دستیابی به فناوری‌های مورد نیاز و به‌کارگیری آن‌ها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار