طرح پيشگيري از تنبلي چشم روز گذشته، همزمان با سراسر كشور در مهدكودكهای استان خوزستان اجرا شد.
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، هدف طرح پيشگيري از تنبلي چشم که از اول تا 15 آذرماه سال جاري، همزمان با سراسر كشور در استان خوزستان در حال اجرا است، پيشگيري از تنبلي چشم در سنین پایین است که با همكاري آموزش و پرورش و معاونت بهداشت و درمان در كليه پايگاه هاي سنجش بينايي روستايي و شهري در حال اجراست.
بنابراین گزارش، اين طرح باهدف كاهش شيوع بيماري تنبلي چشم و ساير بيماريهاي چشمي به مدت 45 روز دركليه مهدهاي كودك ها و پيش دبستاني هاي مدارس ابتدايي و پايگاه هاي سنجش بينايي شهري و روستايي و خانه هاي بهداشت در سراسر استان به اجرا در آمده است.
طرح پيشگيري از تنبلي چشم درسه سطح اجرا مي شود که درسطح اول كودك توسط مربي، معلم و بهورز در مهد و آمادگي و خانه بهداشت يا مدرسه مورد معاينه ديد قرار مي گيرد و در صورتي كه كودكی مشكوك به بيماري تشخيص داده شد، براي معاينه هاي تخصصي تر به بينايي سنجي ارجاع داده شده و مورد معاينه قرارمي گيرد.
آن دسته ازكودكان بيماركه ازنظرمالي بضاعت كافي براي تامين هزينه هاي درمان و تهيه عينك طبي را ندارند، از سوی سازمان بهزيستي موردحمايت قرارمي گيرند.
لازم به ذكر است، در سال 88 تعداد 120 هزار و 543 كودك معادل 82 درصد از كودكان گروه هدف (6-4 ساله) تحت معاينه چشم قرار گرفتند كه از اين میان 667 كودك مبتلا به تنبلي چشم، 1727 كودك مبتلا به عيوب انكساري، 281 كودك مبتلا به انحراف چشم و 47 كودك ديگر نيز دچار بيماري هاي چشمي بودند كه مورد شناسايي و تحت درمان قرارگرفتند./انتهاي پيام/