کد خبر:۹۶۴۱۳۵
با استفاده از گرافن و مشتقات آن؛

تراشه‌های مورد استفاده در محاسبات کوانتومی و تشخیص پزشکی توسعه می‌یابد

یک شرکت خارجی در حال توسعه و تجاری‌سازی دستگاه‌های نیمه هادی پیشرفته از جمله تراشه‌های مربوط به محاسبات کوانتومی و تشخیص پزشکی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزار دانشجو، شرکت آرچر متریالز (Archer Materials) درخواست ثبت اختراع زیست‌تراشه خود را در USPTO ارائه کرد. این شرکت در حال توسعه و تجاری‌سازی دستگاه‌های نیمه هادی پیشرفته از جمله تراشه‌های مربوط به محاسبات کوانتومی و تشخیص پزشکی است. در ساخت این زیست‌تراشه از گرافن و مشتقات آن استفاده شده است.

این شرکت در حال توسعه و تجاری‌سازی دستگاه‌های نیمه هادی پیشرفته، از جمله تراشه‌های مربوط به محاسبات کوانتومی و تشخیص پزشکی است.

آمریکا یک حوزه قضایی راهبردی کلیدی برای آرچر متریالز به‌منظور حفاظت از مالکیت فکری و تجاری‌سازی این فناوری است.

آرچر متریالز برای حفظ مالکیت فکری خود در استرالیا و آمریکا اقدام کرده تا در این دو کشور پتنت خود را ثبت کند، زیرا حق ثبت اختراع فقط در هر کشور توسط دفتر ثبت اختراع ملی مربوطه اعطا می‌شود.

آرچر اختراعات ثبت شده را بخشی از دارایی‌های خود می‌داند که از طریق توسعه فناوری و فروش مجوز کسب کند.

درخواست‌های ثبت اختراع مربوط به تراشه ۱۲ CQ در آمریکا و اروپا در حال پیشرفت است. تراشه ۱۲ CQ یک تراشه محاسباتی کوانتومی است، اولین فناوری جهان که این شرکت برای عملیات محاسبه کوانتومی در دمای اتاق و ادغام روی دستگاه‌های الکترونیکی مدرن در حال ساخت آن است.

به تازگی آرچر با دریافت حق ثبت اختراع تراشه CQ از کره‌جنوبی، که دارای صنعت پیشرو در جهان در زمینه نیمه هادی است، به یک نقطه عطف تجاری رسید. آرچر در چند وقت اخیر دسترسی خود را به زیرساخت‌های فناوری عمیق گسترش داده است.

برای تسهیل حرکت در این مسیر، پرسنل جدیدی را برای توسعه فناوری بیوچیپ استخدام کرده است. نیروی انسانی جدید آرچر دارای دانش و تخصص ویژه‌ای هستند که می‌توانند از مالکیت فکری این شرکت پشتیبانی کنند.

فناوری آرچر متریالز منحصر به فرد است، زیرا این شرکت یکی از معدود شرکت‌هایی است که تراشه پردازنده کیوبیت را در صنعت نیمه هادی توسعه می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار