کد خبر:۹۷۱۳۵۸
آرایی:

پژوهش‌های دانشگاهی با مأموریت کمک به سیاستگذاران برای حل مسائل کشور انجام شوند

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید گفت: پژوهش در دانشگاه‌ها با مأموریت کمک به سیاستگذاران برای حل مسائل کشور انجام شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحید آرایی، معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور گفت: نظام مردم سالاری دینی دستاورد و محصول برجسته انقلاب اسلامی بود که استبداد داخلی و استعمار خارجی را که در رژیم وابسته طاغوت وجود داشت از بین برد.

آرایی با بیان اینکه نظام سلطه از اول انقلاب اسلامی تاکنون با فشار‌ها و ابزار‌های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری تلاش نمود که به اهداف، ارزش‌ها و آرمان‌های متعالی انقلاب و نظام اسلامی آسیب برساند، گفت: اسلامیت و جمهوریت نظام با محوریت ولایت مطلقه فقیه و نیز حضور و نقش آفرینی بموقع ملت انقلابی و سرافراز ایران در صحنه‌های مختلف، نقشه‌های پلید دشمنان را همواره نقش بر آب کرده است.

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور بیانیه گام دوم انقلاب را نقشه راه نظام دانست و تأکید کرد: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی باید به مفاد بیانیه و سرفصل‌های پایانی آن بویژه پیشرفت روزافزون در زمینه علم و پژوهش توجه نمود.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به سه رسالت اصلی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: توجه بیش از پیش به معرفت افزایی، بینش افزایی و بصیرت سیاسی و نیز دانش افزایی سیاستی یعنی مسأله محور شدن مأموریت دانشگاه‌ها برای استادان و دانشجویان ضرورت دارد.

آرایی با اشاره به اینکه مأموریت گرا شدن دانشگاه‌ها یعنی آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها باید در خدمت نیاز‌های انقلاب اسلامی و جامعه قرار گیرد، گفت: این خلأ در دانشگاه‌ها سبب شد که بسیج اساتید با رویکرد حل المسایلی به تسهیل گری سیاست پژوهی در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برای کمک به سیاستگذاران بپردازد.

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور در پایان گفت: بسیج اساتید با نقطه زنی میدانی آمادگی دارد تا نیاز‌های دستگاه‌های اجرایی در سطوح ملی، استانی و شهری را احصاء و راه حل‌های سیاستی برای رفع آن ارائه نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار