کد خبر:۹۹۸۵۰۸

ایجاد کارگروه های تخصصی در حوزه صنعت آزمایشگاهی

ایجاد کارگروه‌های تخصصی از جمله راه‌هایی است که می تواند علوم مختلف را در مسیر درست توسعه یافتگی قرار دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارگروه‌هایی که در بخش‌های مختلف با توانمندی‌های تخصصی و دانشی خود زمینه را برای ورود فعالان این عرصه‌ها به صنایع مختلف فراهم می‌کنند. این کار به نوعی به گسترش همه جانبه علوم منجر می‌شود و خبرگان هر حوزه به شکلی تخصصی، توان خود را برای این کار صرف می‌کنند. به طور مثال خدمات آزمایشگاهی با شکل گیری ۱۷ کارگروه تخصصی به شکلی جامع و کامل در مسیر توسعه قرار گرفته است.

این پلت‌فرم‌های طراحی شده میزبان ۷۰۰ کارشناس و متخصص هستند تا زیست بومی از فعالان و بازیگران حوزه‌های مرتبط با خدمات آزمایشگاهی ایجاد شود و فعالان هر بخش بتوانند با کمک آن‌ها ایده‌ها و توانمندی‌های خود را پرورش دهند و به جامعه هدف معرفی کنند.

شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ایجاد این گروه‌ها در تلاش است تا توانمندی‌های تخصصی را به صنعت آزمایشگاهی منتقل کند. تخصص‌هایی در حوزه هایی، چون «آنالیز حرارتی»، «آنالیز سطح»، «آنالیز عنصری»، «استاندارد و کالیبراسیون»، «دستگاه SEM»، «دستگاه SPM»، «دستگاه TEM»، «دستگاه‌های X-Ray»، «زیست فناوری»، «کروماتوگرافی»، «طیف سنجی»، «علوم و فناوری‌های شناختی»، «متالورژی» و «پوشش‌های سطح و خوردگی»؛ کارگروه‌هایی هستند که در این زمینه فعالیت می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار