کد خبر:۱۰۱۴۴۶۱
ستاری:

شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف باید همسو باشند / قانون جهش تولید چراغ راه است

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف باید امکانات خود را در اختیار یکدیگر قرار داده و همسو باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه بررسی اکوسیستم نوآوری خوزستان با حضور رئیس پارک علم و فناوری خوزستان، معاون هماهنگی امور اقتصادی و معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خوزستان و به ریاست سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.

ستاری در این جلسه اظهار کرد: شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف باید امکانات خود را در اختیار یکدیگر قرار داده و همسو باشند.

وی با بیان اینکه برای حل مشکلات نیازمند محصول هستیم که محصول حاصل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است، افزود: کارخانجات فناوری، پارک‌های علم و فناوری، پایه آن‌ها باید براساس سرمایه‌گذاری بخش خصوصی باشد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بر ایجاد زیرساخت‌ها توسط بخش خصوصی و حمایت دولت تاکید کرد و گفت: شهر‌های بزرگی در این زمینه موفق شدند و در حال ایجاد پارک‌های خصوصی هستند.

وی بر تقویت فرهنگ کارآفرینی تاکید و ادامه داد: خوزستان پتانسیل کشاورزی بالایی دارد و باید راه و زیرساخت‌ها مشخص و شرکت‌های خصوصی در این زمینه فعال شوند.

ستاری بیان کرد: اتلاف کشاورزی از موضوعاتی دیگری است که باید روی آن کار کرد تا تامین غذای دام و طیور نیز تقویت شود.

وی از ابلاغ قانون جهش تولید خبرداد و گفت: این قانون حاصل ۳ سال کار است که زیرساخت‌ها را تغییر می‌دهد؛ همچنین به دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی اختیارات دادیم تا سازمان توسعه‌ای را برای توسعه دانش‌بنیان و خلاق راه‌اندازی کنند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور قانون جهش تولید را چراغ راه دانست و عنوان کرد: این قانون اختیارات بسیار خوبی را در پی دارد.

وی افزود: پایه اقتصاد دانش‌بنیان دولت نیست و مواقعی که بخش خصوصی نمی‌تواند وارد شود، دولت ورود می‌کند.

ستاری با بیان اینکه شرکت‌های بزرگ استان وارد میدان شوند، ادامه داد: در معاونت علمی این آمادگی را داریم که با شرکت‌های بزرگ استان چند مگا پروژه ایجاد کنیم.

وی در پایان تصریح کرد: در معاونت علمی این امکان وجود دارد که بخشی از هزینه‌ها بلاعوض شود تا ریسک سرمایه‌گذاری کاهش یابد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار