آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۶۰۴۵
در همایش ایران قوی؛

قنبریان: در دوران کرونا میلیارد‌رهای دنیا ۶ درصد، اما میلیارد‌رهای ایران ۲۱ درصد رشد کرده‌اند!

مدرس حوزه و دانشگاه گفت: در دوران کرونا رشد اقتصادی در ایران صفر و از طرفی بنا بر گزارشات میلیارد‌های دنیا ۶ درصد، اما میلیارد‌های ایران ۲۱ درصد رشد کرده‌اند و این بدان معناست که مکش ثروت از طبقات پایین به سمت طبقات بالا از طریق رمز ارز‌ها و بورس بیشتر اتفاق افتاده است.

قنبریان: در دوران کرونا میلیارد‌رهای دنیا ۶ درصد، اما میلیارد‌رهای ایران ۲۱ درصد رشد کرده‌اند!

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام قنبریان، مدرس حوزه و دانشگاه در همایش ایران قوی که از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی علیه تبعیض شکل گرفت، گفت: پیش از انقلاب امریکایی ها می خواستند با اجرای عدالت اجتماعی امریکایی مانع نزدیکی ایران به بلوک شرق شوند؛ به هر روی بعد از پیروزی انقلاب یکی از سویه های اصلی مبارزه با فقر و تبعیض بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه در اصول مختلف قانون اساسی از جمله در اصل 12، 31 و 43 بر تامین نیازهای مختلف مردم تاکید شده، تصریح کرد: در اوایل انقلاب جهاد سازندگی توانست امکانات را از مرکز به سمت مناطق محروم ببرد و اینگونه ما شاهد بودیم مسئله مسکن برای بی مسکن ها و بد مسکن ها حل شد.

 

قنبریان با بیان اینکه قطب نمای امام (ره) در مسائل اقتصادی به سمت منافع مردم بود، گفت: امروز از اصطلاح مردمی کردن اقتصاد و یارانه حرف می زنیم؛ ولی منظور یک طبقه خاص است با این وجود می توان گفت واژه مردمی کردن از واژه های دستمالی شده است.

 

مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه 34 میلیون ایرانی که نصف آنها در چهار دهک پایین هستند مشارکتی در اقتصاد ندارند، اظهار کرد: امام (ره) بر حفاظت از منافع مردم، مشارکت دادن همه مردم و مبارزه با زراندوزی تاکید داشت اما از زمانی که قطب نما و نگاه امام (ره) کنار رفت عقب ماندگی هایی در عدالت به وجود آمد و در دوره ای دچار نقض شدیم.

 

وی بیان کرد: در دولت های مختلف شاهد اولویت دادن به توسعه اقتصادی و سیاسی و در دولت هایی هم شاهد اولویت دادن به مسائل و مناقشات بین المللی بودیم؛ از این رو عدالت در اولویت دولت نبوده و در این راستا رهبر معظم انقلاب 12 بار تصریح کردند ما در عدالت عقب مانده هستیم.

 

قنبریان با اشاره به اینکه در گام اول انقلاب امکانات از مرکز به سمت مناطق محروم رفت؛ اما امروز تبعیض دارد علیه انقلاب انقلاب می کند و خیلی هم جان سخت است، اظهار کرد: بخش های حاکمیتی غیردولتی و بخش خصوصی سهم خود را از خصوصی سازی بردند ولی طبقات محروم که روزی در جریان انقلاب نقطه کانونی بودند محروم و بی صدا ماندند.

 

مدرس حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: در همین سال هایی که برجام اجرا شد، بیشترین نفع به خانواده های ثروتمند رسید و از طرفی با خروج امریکا از این توافق بیشترین فشار متاثر از تحریم ها به محرومان وارد شد.

 

وی اضافه کرد: در دو سالی که شاهد شیوع ویروس کرونا بودیم، رشد اقتصادی در ایران صفر و از طرفی بنا بر گزارشات میلیاردرهای دنیا 6 درصد اما میلیاردرهای ایران 21 درصد رشد کرده اند و این بدان معناست که مکش ثروت از طبقات پایین به سمت طبقات بالا از طریق رمز ارزها و بورس بیشتر اتفاق افتاده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار