آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۹۰۲
معاون بهداشتي وزارت بهداشت:

طرح پزشك خانواده تا پايان برنامه پنجم توسعه در سراسر كشور اجرا مي‌شود

معاون بهداشتي وزارت بهداشت گفت: با توجه به اينكه برنامه نظام ارجاع و پزشك خانواده در برنامه وزارت بهداشت قرار گرفته، اين طرح بايد تا پايان برنامه پنجم توسعه در سراسر كشور اجرايي شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو » از بندرعباس، عليرضا مصداقي نيا امروز در نشست خبري اظهار داشت: اجراي طرح پزشك خانواده در برنامه پنجم توسعه تنها در استان هاي خوزستان، سيستان و بلوچستان و چهار محال و بختياري زير نظر پزشك خانواده قرار مي گيرد.
 
وي در ادامه ضمن اشاره به دومين گردهمايي دو روز معاونان بهداشتي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور در بندرعباس، هدف از اين گردهمايي را بررسي وضعيت استان‌ها، توضيح مسائل مربوطه و انتظارات معاونان بهداشتي دانشگاه‌ها عنوان كرد و افزود: در سال جاري با توجه به قوانين كشور اين طرح تنها براي اين سه استان در نظر گرفته شده است.
 
معاون بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تصريح كرد: در راستاي محقق شدن اين طرح تفاهم نامه‌هايي با وزارت رفاه و بيمه انجام شد كه با امضاي اين تفاهمنامه‌ها، كار برقراري پزشك خانواده در اين استان‌ها آغاز شد.
 
 مصداقي نيا با اشاره به پوشش اين طرح در شهر هاي زير جمعيت 50 هزار نفر، گفت: به ازاي هر 10 هزار نفر جمعيت، چهار پزشك در تيم سلامت قرار مي گيرد.
 
وي بازخورد اقتصادي اين طرح را بسيار ارزشمند دانست و افزود: به لحاظ علمي اين طرح كه در ساير كشورها نيز اجرا شده بسيار موفق عمل كرده و به لحاظ تحقق عدالت در سلامت مردم احساس مي شود كه از امنيت بيشتري برخوردار است.
 
معاون بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ادامه داد: كارگروه سلامت بايد اعتبارات ويژه‌اي به معضلات زيست محيطي بندرعباس اختصاص دهد.
 
مصداقي نيا، در خصوص معضلات زيست محيطي در اين استان بيان داشت: استان هرمزگان به لحاظ شرايط اقليمي نيازمند توجه ويژه‌اي در راستاي حل آب شرب و دفع فاضلاب و زباله‌هاي شهري است كه انتظار مي رود استاندار هرمزگان به عنوان رئيس كارگروه سلامت تلاش بيشتري در اين راستا انجام داده و با اختصاص اعتبارات خاص نگاه ويژه‌اي به بحث سلامت مردم اين استان داشته باشد./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار