به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، عبدالله معتمدی در دیدار با ایرنا کرایوا، رئیس دانشگاه دولتی زبان شناسی مسکو، با اشاره به سیاست توسعه روابط بین المللی در دانشگاه علامه طباطبائی، ابراز امیدواری کرد که همکاریهای مشترک در حوزههای مختلف از جمله تبادل استاد و برنامههای تحقیقاتی مشترک پژوهشی بین دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه دولتی زبان شناسی مسکو ارتقا یابد.
معتمدی در این دیدار با معرفی ظرفیتهای مختلف در دانشگاه علامه طباطبائی، به تشریح رویکردهای جدید دانشگاه از جمله توسعه روابط بین اللمل پرداخت و ابراز امیدواری کرد: گسترش همکاریها با دانشگاه زبان شناسی روسیه منجر به تبادل تجربیات و استفاده از ظرفیتهای متقابل در عرصه روابط بین المللی دانشگاهی برای دو دانشگاه شود.
رئیس دانشگاه دولتی زبان شناسی مسکو نیز در سخنانی با بیان اینکه همکاری با دانشگاههای ایران برای دانشگاههای روسیه بسیار مهم است، گفت: زبان فارسی ۲۲ سال است که در این دانشگاه تدریس میشود و دانشگاه علامه طباطبائی یکی از مهمترین دانشگاههای طرف قرارداد این دانشگاه است. امیدوارم برنامه توسعه و تقویت همکاری در چند ماه آینده اجرایی شود.
رؤسای دو دانشگاه در این نشست با یادآوری ضرورت برنامهریزی برای شکلگیری همکاریهای مؤثر در زمینههای مختلف، تاکید کردند که همکاریها از سطح تفاهمنامه و تبادل دانشجو فراتر رود و تعامل دو دانشگاه به سمت همکاریهای عملیتر پیش رود.
گسترش و تعمیق همکاریها در زمینه تبادل استاد، ایجاد زمینه برای بهره مندی دانشجویان ی از فرصتهای آموزشی و پژوهشی، چشم انداز همکاریهای آینده و همچنین برنامه ریزی برای اجرایی شدن زمینههای همکاریهای مشترک آموزشی و پژوهشی از جمله برگزاری نشست ها، سخنرانیهای علمی و چاپ مقالات علمی در نشریات نمایه شده بن المللی دو دانشگاه از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود.
همچنین معتمدی در بازدید از دانشگاه زبان شناسی روسیه در کنار هادی گودرزی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در روسیه و موسی عبداللهی، رئیس گروه آموزش زبان روسی که معتمدی را در این سفر همراهی میکنند، از «مرکز زبان و فرهنگ ایران» این دانشگاه بازدید و با دانشجویان فارسی زبان این دانشگاه گفتگو کرد.
گفتنی است؛ دانشگاه دولتی زبان شناسی مسکو یکی از دانشگاههای مهم و تخصصی روسیه و به عنوان یکی از دانشگاههای طرف قرارداد با دانشگاه علامه طباطبائی است. بر اساس تفاهم نامه همکاری مشترک بین دو دانشگاه تا کنون ۱۶ دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی و ۱۴ دانشجوی آن دانشگاه برای بهره مندی از قرصتهای آموزشی به دانشگاههای یکدیگر اعزام شده اند.