کد خبر:۱۲۲۰۳۷۷

سودان خواستار پیگرد حامیان «واکنش سریع» شد

وزارت امور خارجه سودان حمله پهپادی به بیمارستانی در این کشور را نتیجه انفعال بین المللی در قبال نیرو‌های واکنش سریع دانست و از مجامع حقوقی جهانی خواست حامیان نیرو‌های واکنش سریع را تحت پیگرد قرار دهند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در جریان حمله پهپادی نیرو‌های واکنش سریع به بیمارستان «السعودی» واقع در شهر «فاشر» مرکز ایالت دارفور شمالی دست کم ۷۰ کشته و ده‌ها تن نیز مجروح شدند.

«منی ارکو مناوی» فرماندار ایالت دارفور شمالی در صحفه شخصی خود در فضای مجازی (ایکس- توئیتر سابق) نوشت: پهپاد نیرو‌های واکنش سریع، بخش فوریت‌های پزشکی بیمارستان السعودی را هدف حملات خود قرار داد و تمام بیماران آنجا را به قتل رساند.

«ابراهیم خاطر» مدیرکل بهداشت دارفور شمالی به خبرنگار روزنامه سودان تریبون گفت: بیمارستان السعودی تنها بیمارستان ایالت بود که هدف پهپادی قرار گرفت. در جریان این حمله دست کم ۷۰ نفر کشته و ۱۰۰ تن دیگر مجروح شدند.

حملات مکرر نیرو‌های واکنش سریع به بیمارستان السعودی باعث شده بود بسیاری از بخش‌های این بیمارستان ویران و از حوزه خدمات رسانی خارج شوند و تنها بخش فوریت‌های پزشکی فعال بود که این بخش هم هدف حمله پهپادی جمعه شب نیرو‌های واکنش سریع قرار گرفت.

این مرکز درمانی با کمبود شدید کادر پزشکی رو‌به‌رو بود و بیشتر دارو‌های مورد نیاز بیماران را نداشت.

وزارت امور خارجه سودان با محکوم کردن حمله پهپادی به بیمارستان السعودی ایالت دارفور شمالی اعلام کرد: پافشاری نیرو‌های واکنش سریع در ارتکاب جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل کشی بدون ترس از مجازات، یکی از نتایج انفعال بین‌المللی در قبال نیرو‌های واکنش سریع و حامیان آن است.

این وزارتخانه در بیانیه خود از مجامع حقوقی جهانی خواست تا حامیان نیرو‌های واکنش سریع را به اتهام مشارکت در جنایات این گروه تروریستی تحت پیگرد قرار دهند.

سودان چند ماه قبل اعلام کرد: امارات پهپاد‌های پیشرفته در اختیار نیرو‌های واکنش سریع قرار داده و برخی از آنها از فرودگاه‌هایی در چاد به پرواز در می‌آیند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار