آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۴۴۵۲

کشته شدن ۱۱ سرباز در حمله گروه تروریستی القاعده در شمال نیجر

۱۱ سرباز نیجر در حمله تروریستی گروه وابسته به «القاعده» در شمال این کشور و نزدیک مرز الجزایر کشته شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ روز جمعه گذشته، ۱۱ سرباز نیجر در حمله‌ای تروریستی که توسط گروه وابسته به «القاعدة» در شمال این کشور و نزدیک مرز الجزایر انجام شد، جان باختند. این سربازان روز شنبه در شهر «آگادیز» به خاک سپرده شدند. این خبر توسط سایت محلی «ایر اینفو» و منابع رسمی و محلی نیجر تأیید شده است.

مراسم خاکسپاری سربازان با حضور مقامات بلندپایه نظامی از جمله ژنرال «موسی صلاح برمو»، رئیس ستاد ارتش نیجر برگزار شد. ژنرال برمو پس از این حادثه به بیمارستان آگادیز رفت تا از وضعیت سلامت نظامیان مجروح مطلع شود.

به گزارش رادیوی ملی نیجر، این سربازان در حال انجام مأموریت گشت‌زنی بودند که در کمینی مرگبار گرفتار شدند.

مسئولیت حمله و وضعیت امنیتی منطقه

گروه «نصرة الإسلام والمسلمین»، شاخه‌ای از «القاعده»، مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت.

نیروهای دفاعی و امنیتی نیجر که در این منطقه مستقر هستند، بارها هدف حملات مسلحانه قرار گرفته‌اند. اگرچه حملات تروریستی عمدتاً در مناطق غربی و جنوب غربی نیجر و نزدیک مرزهای مالی و بورکینافاسو رخ می‌دهد، اما این حمله نشان‌دهنده گسترش تهدیدات تروریستی به شمال کشور است.

منطقه وسیع صحرایی شمال نیجر که به لیبی نیز نزدیک است، علاوه بر تهدیدات تروریستی، به‌عنوان مسیر اصلی قاچاق انسان و مهاجرت غیرقانونی به سمت اروپا شناخته می‌شود.

به گفته سازمان غیردولتی «اکلید»، از ژوئیه ۲۰۲۳ تاکنون، حدود ۲۴۰۰ نفر در نیجر در اثر حملات و درگیری‌ها جان خود را از دست داده‌اند که نشان‌دهنده وخامت اوضاع امنیتی در این کشور است.

به‌منظور مقابله با بحران امنیتی، قرار است به‌زودی نیروی مشترکی متشکل از ۵۰۰۰ سرباز از نیجر و متحدانش یعنی بورکینافاسو و مالی تشکیل شود. این اقدام بخشی از تلاش‌های منطقه‌ای برای مهار تروریسم و افزایش امنیت در مناطق مرزی خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار