آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۴۶۵۹

طراحی ۴۲ محصول فناور مبتنی بر هوش مصنوعی برای صنعت بانکی

به گفته عضو تیم یک شرکت دانش بنیان، بستر زیرساخت نرم‌افزاری این شرکت برای انجام عملیات بانکی و بیمه‌ای به هفت بانک کشور و ۴ شرکت بیمه‌ای ارائه شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی زارع، عضو تیم یک شرکت دانش بنیان با اشاره به نرم افزار طراحی شده این شرکت گفت: شرکت ما مجموعه‌ای نرم‌افزاری است که در مسیر توسعه فراگیری مالی پیش رفته و کار آن تهیه بستر‌های زیرساختی نهاد‌های مالی و ارائه محصولات مالی فناورانه به مصرف‌کننده است. شرکت ما با در نظر داشتن دو رکن مهم مقیاس‌پذیری و توسعه‌گرایی در پاسخگویی به نیاز‌های صنعت مالی و بانکی، بستر زیرساخت نرم‌افزاری را برای انجام عملیات بانکی و بیمه‌ای به هفت بانک کشور و ۴ شرکت بیمه‌ای ارائه داده است. همچنین، با به‌کارگیری تکنولوژی سبب شده که این بانک‌ها و شرکت‌های بیمه بتوانند سرویس‌هایی را بر اساس نیاز‌های مشتریان خود تعریف کنند و به آنها ارائه دهند.

زارع اظهار کرد: روش ما در پاسخ به مسائل صنعت بانک، بیمه و سازمان‌ها، ارائه راهکار‌های جامع و فناورانه است.

او بیان کرد: مجموعه ما به‌دنبال آن است تا بین خدمت مالی و دغدغه و نیاز افراد، فصل مشترک جدیدی بسازد تا کاربران بتوانند خدمات مالی را در فرایندی عادلانه، قاعده‌مند و دسترس‌پذیر از هر نقطه و در هر لحظه از شبانه‌روز دریافت کنند. جامعه هدف در مسیر توسعه فراگیری مالی، ابتدا آن بخش از افراد جامعه است که تاکنون نتوانسته‌اند در فضایی عادلانه به خدمات مالی و بانکی دسترسی داشته باشند. آن دسته از هموطنان که حساب بانکی دارند، اما تاکنون قادر به دریافت خدمات بانکی به‌ویژه اعتبارات و تسهیلات نبوده‌اند.

عضو تیم این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: خدمت‌رسانی به هموطنان در شهر‌های کوچک و مناطق روستایی از دیگر اهداف ما در مسیر توسعه فراگیری مالی است. مجموعه ما در طول ۱۲سال فعالیتش، طراحی و ارائه ۴۲ محصول و خدمت را برای صنعت بانکی، بیمه و سازمان‌ها در کارنامه خود دارد که بر اساس نگرش مقیاس پذیری و رویکرد توسعه‌گرایی طراحی شده‌اند تا در قدم اول نیاز‌های جامعه را به‌صورت پایدار پوشش و در قدم بعدی، در همراهی با شرکای تجاری، خدمات مالی برای نظام بانکی ارائه دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار