کد خبر:۱۲۳۷۴۹۸

استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی برای طراحی باتری‌های حالت جامد

بنیاد ملی علم ایران در راستای حمایت از توسعه پژوهش‌های عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان، فراخوان طراحی مفهومی و ساخت نمونه اولیه باتری‌های حالت جامد به کمک چاپگر‌های ۳بعدی را اعلام کرد.
استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی برای طراحی باتری‌های حالت جامد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، بنیاد ملی علم ایران در راستای کاربردی‌سازی پژوهش‌ها و حمایت از طرح‌های پژوهشی مرتبط با فناوری‌های پیشرفته و نوظهور، از پژوهش‌های عمیق شرکت‌های دانش‌بنیان، از طریق اعلام فراخوان‌هایی حمایت می‌کند.

در همین راستا فراخوان طراحی مفهومی و ساخت نمونه اولیه باتری‌های حالت جامد به کمک چاپگر سه‌بعدی اعلام شده است و علاقه‌مندانی که واجد شرایط هستند، تا پایان فروردین‌ماه ۱۴۰۴ می‌توانند طرح پژوهشی خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال کنند.

این فراخوان، موضوع طراحی مفهومی و ساخت میکروباتری لیتیومی با استفاده از چاپگر‌های سه‌بعدی را مورد توجه قرار داده است. از میکروباتری برای تأمین انرژی مورد نیاز در حسگرها، ایمپلنت‌ها، تجهیزات پوشیدنی هوشمند، مدار‌های الکترونیکی و صنعت اینترنت اشیا استفاده می‌شود.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر و مشاهده جزییات، می‌توانند به لینک فراخوان در سایت بنیاد ملی علم ایران مراجعه کنند. همچنین تمام افراد واجد شرایط تا پایان فروردین‌ماه ۱۴۰۴ فرصت دارند که پروپوزال خود را در سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال کنند.

پژوهش پیشنهاد شده تا سقف ۸۰ درصد، حداکثر ۲.۵ میلیارد تومان، از سوی بنیاد ملی علم ایران مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار