آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۲۲۶

توسعه فعالیت‌های نفتی دانشگاه امیرکبیر با انعقاد توافق‌نامه‌ای با بخش خصوصی

با انعقاد توافق‌نامه‌ای میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، این شرکت تا سقف ۲ هزار میلیارد ریال از پروژه‌های مصوب مشترک حمایت خواهد کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، توافق‌نامه‌ای در راستای توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی میان شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و دانشگاه صنعتی امیرکبیرمنعقد شد.

این همکاری مشترک در زمینه‌ها و حوزه‌های علمی، پژوهشی، تحقیقات کاربردی، نوآوری، فناوری، دانش بنیان و نیز تولید و توسعه دانش فنی، محصولات و خدمات مشترک است و در این توافق نامه طرفین متعهد شدند تا نسبت به برگزاری نشست‌های علمی، همایش‌ها و رویداد‌های پژوهشی، نوآوری، فناوری و دانش بنیان داخلی، ملی و بین المللی، همکاری در زمینه طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی، نوآوری، فناوری و دانش بنیان نیمه صنعتی و صنعتی مشترک طبق ضوابط و مقررات مربوط و همکاری در فراهم کردن امکان استفاده از کتابخانه برای محققین طرفین طبق ضوابط و مقررات مربوط اقدام کنند.

همکاری مشترک در زمینه ایجاد و توسعه مراکز نوآوری، فناوری، تحقیقاتی، پژوهشی و دانش بنیان، پژوهشکده و موسسه پژوهشی و شتابدهنده‌ها و دفاتر همکاری با صنعت، انتخاب موضوعات پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتری و پروژه‌های پسادکتری و برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت مشترک از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و این شرکت است.

در این همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر متعهد شد تا نسبت به ایجاد زمینه‌های مساعد برای اجرای موضوعات پژوهشی، نوآوری، فناوری و دانش بنیان مورد نیاز طرفین توسط محققان، راه اندازی گروه مطالعات مرتبط با توسعه صنعت، هوش مصنوعی، هوشمند سازی، محیط زیست، انرژی، امنیت، پدافند غیرعامل، آسیب‌های اجتماعی و مطالعات بین رشته‌ای اقدام کند.

فراهم کردن زمینه مساعد برای محققان دانشگاه در طرح‌های پژوهشی، نوآوری، فناوری و دانش بنیان از تعهدات این شرکت در این همکاری مشترک است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار