آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۹۵۹

ایرلند همکاری تجاری با شرکت‌های صهیونیستی را تعلیق می‌کند

معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه، تجارت و دفاع ایرلند اعلام کرد که این کشور با تصویب قانونی، تجارت با شرکت‌های صهیونیستی مستقر در مناطق فلسطین را به حالت تعلیق در خواهد آورد.
ایرلند همکاری تجاری با شرکت‌های صهیونیستی را تعلیق می‌کند

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سیمون هریس، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه، تجارت و دفاع جمهوری ایرلند در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) با بیان اینکه دولت ایرلند روز سه شنبه به دنبال تصمیمی در مورد این قانون خواهد بود، ابراز امیدواری کرد که کمیته امور خارجه بررسی این لایحه را در ماه ژوئن آغاز کند.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، هریس همچنین گرسنگی دادن به کودکان و استفاده از غذا به عنوان سلاح جنگی در بحبوحه محاصره غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد؛ محاصره‌ای که بیش از ۸۰ روز مانع ورود هزاران کامیون کمک‌رسانی، از جمله کامیون‌هایی شده که توسط سازمان کمک‌رسانی ایرلند برای بیش از ۶۰۰۰ فلسطینی تامین مالی شده است.

وی با بیان اینکه اقدامات جدی‌تر بین‌المللی برای تضمین آتش بس، آزادی اسرای صهیونیست و تامین دسترسی به کمک‌های بشردوستانه امری ضروری است، خاطرنشان کرد: «جهان باید اقدامی انجام دهد و نباید به همین کار‌هایی که شده، بسنده کند.»

این مقام مسئول ایرلندی در ادامه از تصمیم اخیر اتحادیه اروپا در بازبینی توافق همکاری بین این اتحادیه و رژیم صهیونیستی استقبال کرد؛ اقدامی که از سوی ایرلند با جدیت و قاطعیت مورد حمایت قرار گرفت.

وی در ادامه استدلال کرد که بازبینی صرف، کافی نیست و افزود: «از نظر من، از نظر ایرلند، این طرح باید بیش از این بررسی شود. باید همکاری تجاری با اسرائیل به حالت تعلیق درآید، زیرا در حالی که این طرح در غزه در حال اجرا است، نمی‌تواند طبق معمول ادامه یابد.»

لایحه سرزمین‌های اشغالی

«لایحه سرزمین‌های اشغالی» که در سال ۲۰۱۸ توسط سناتور مستقل «فرانسیس بلک» ارائه شد، به دنبال ممنوعیت واردات کالا و خدمات از مناطقی است که ناقض قوانین بین‌المللی تلقی می‌شوند و تمرکز ویژه‌ای بر شهرک‌های اسرائیلی در کرانه باختری اشغالی دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار