آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۳۵۲
رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر؛

ضرورت اقدام فوری جامعه جهانی درباره وضعیت غزه و کرانه باختری

وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با همتای مصری درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌ویژه بحران انسانی در نوار غزه گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
ضرورت اقدام فوری جامعه جهانی درباره وضعیت غزه و کرانه باختری

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه رایزنی‌های وزیر خارجه کشورمان با همتایانش در کشور‌های اسلامی درباره تحولات جاری در فلسطین، سید عباس عراقچی در تماس تلفنی با بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه مصر، درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، به‌ویژه بحران انسانی در نوار غزه، گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین، به‌ویژه جلوگیری عامدانه از دسترسی آنان به آب، غذا و دارو، بر ضرورت اقدام فوری و هماهنگ کشور‌های اسلامی و بهره‌گیری از سایر ظرفیت‌های حقوقی و بین‌المللی برای توقف روند نسل‌کشی و مقابله با تداوم تجاوزات این رژیم تأکید کرد.

عراقچی همچنین با اشاره به طرح الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی، آن را بخشی از نقشه راه رژیم صهیونیستی برای حذف کامل مسئله فلسطین و تداوم اشغالگری دانست و خواستار واکنش قاطع و متحد کشور‌های اسلامی برای جلوگیری از فاجعه‌ای بزرگ‌تر در منطقه شد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین همتای مصری خود را در جریان آخرین روند مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی قرار داد.

وزیر امور خارجه مصر نیز با ابراز نگرانی عمیق از وضعیت وخیم انسانی در غزه و محکومیت حملات اسرائیل به غیرنظامیان، بر ضرورت اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف خشونت‌ها و حمایت مؤثر از مردم مظلوم فلسطین تأکید کرد.

طرفین همچنین با مرور روابط دوجانبه و تحولات اخیر در مناسبات دو کشور، بر اراده مشترک تهران و قاهره برای تقویت همکاری‌های دوجانبه، به‌ویژه در حوزه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، و استمرار رایزنی‌ها و تعاملات دیپلماتیک در سطح دوجانبه و چندجانبه تأکید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار