کد خبر:۱۶۴۰۵۹
گنجی:
کواکبیان، عارف، جهانگیری و محسن هاشمی، نسخههای جدید جایگزین موسوی، خاتمی و کروبی شده اند
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور گزينه تحريم اصلاحات را بلوفی برای امتیازگیری خواند و گفت: کواکبیان، عارف، جهانگیری و محسن هاشمی، نسخه های جدیدی...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شهرکرد، عبدالله گنجی عصر دیروز در نشست بصیرت افزایی «حرکت ماندگار» در جمع دانشجویان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان چهارمحال و بختیاری بیان داشت: یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران پذیرفتن نقش مردم در عرصه سرنوشت، حاکمیت و سیاست و انتخاب مدیران کشور از رهبری تا شورای شهر است که این همان مردم سالاری دینی می باشد.
وی مهمترین فایده برگزاری انتخابات را استمرار امنیت در جامعه دانست و افزود: انتخابات مجرایی برای آمدن و حرف زدن و با اجماع اجتماع مردمی بالا آمدن است که صحنه انتخابات رقابتی است که باید همه به برنده تمکین کنند.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه اگر انتخابات نبود هر کس برای به کرسی نشاندن حرف خود، شاید از روش های دیگری استفاده می کرد، یادآور شد: حضرت امام(ره) بسیار تیزبین بودند که مردم سالاری و جمهوری را و جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد را پذیرفتند.
گنجی با تأکید مهمترین ماحصل و دستاورد انتخابات باید حفظ آرامش و امنیت کشور باشد، خاطرنشان کرد: بعد از گذشت بیش از 30 سال از انتخابات که مردم سالاری دینی را تمرین کرده ایم، بسیاری از مخالفان انقلاب معتقدند که با این انتخابات نیز می شود با نظام برخورد و چالش آفرینی کرد.
وی گفت: دو روش برای سوء استفاده از انتخابات و ایجاد چالش امنیتی در کشور وجود دارد که یکی در حین انتخابات و یکی بعد از انتخابات است.
معاونت سازمان بسیج دانشجویی کشور تأکید کرد: در فضای بعد از انتخابات شکست خوردگان با زمینه اجتماعی و انگیزه به میدان می آیند که در فتنه 88 شاهد آن بودیم و این تجربه باید به صورت ارزش ذی قیمت داشته باشیم و از تکرار آن جلوگیری کنیم.
گنجی فتنه 88 را کپی توطئه دشمنان در برخی کشورهای خواند و وجود رهبر دینی در ایران و انتخابات فاحش نتیجه آراء را مهمترین تفاوت هاب این توطئه ناموفق با توطئه های مشابه در کشورهای دیگر برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: عده ای معتقدند که نظام جمهوری اسلامی ایران را به وسیله قانون، با ورود به مجلس و تصویب قوانین می توان استحاله درونی یا استحاله پارلمانی نمود و ماهیت حقیقی و ارزشهای آن را به هم ریخت.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه برخی از لوایحی که به مجلس ششم برده شد کافی بود تا نظام جمهوری اسلامی را بدون کودتا و جنگ و خونریزی به نظام دیگری تبدیل کند، یادآور شد: پیوستن به کنوانسیون زنان، تغییر قانون انتخابات، افزایش انتخابات ریاست جمهوری و لغو قانون گزینش ها تعدادی از این لوایح بوند که از فیلتر شورای نگهبان رد نشدند.
گنجی هشدار داد: اگر مجلس در صراط انقلاب اسلامی و معتقد به خط امام(ره) و انقلاب نباشد، چنین مسیری را می تواند طی کند که در ظاهر نیز قانونی است.
وی تصریح کرد: برای کسانی که معتقد به اصل نظام و انقلاب هستند، اینکه چه کسی انتخاب شود، اولویت دوم است و اولویت اول خود انتخابات می باشد که یک مفهومی بلندتر دارد.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور هر انتخابات را یک رفراندوم تأیید نظام خواند و تأکید کرد: برای فرزندان انقلاب باید انتخاب کنندگان مهمتر از انتخاب شوندگان باشد؛ چرا که کلیت مجلس و کلیت جهت گیری مهم است.
گنجی با بیان اینکه آرایش مجلس و انتخابات در این دوره خیلی پیچیده است، خاطرنشان کرد: هیچگاه از اول انقلاب تا کنون تا این حد پیچیدگی در انتخابات وجود نداشته است.
وی بیان داشت: ساده اندیشی است اگر کسی فکر کند در شهرستانهای کوچک رأی مردم طایفه ای است نه سیاسی و گروه های سیاسی در مراکز خود در تهران، جایگاه، بضاعت، برد کاندیدا بین مردم و احتمال رأی آوردن کاندیداهای شهرستانی را رصد می کنند که در مجلس در فراکسیون ها مشخص می شود.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور با تأکید بر اینکه جریانات سیاسی همه کاندیداها را متأثر می کند مگر کاندیدایی که احتمال رأی آوردنش کم باشد، افزود: اصل آرایش سیاسی همه جا وجود دارد و اگر بین مردم نیست، بین انتخاب شوندگان هست.
گنجی گفت: از مجلس سوم تا کنون آرایش دوگانه وجود داشته است؛ اما در این انتخابات برخی، تابلوها را عوض کرده و با ادبیات، مهره ها و تاکتیک های جدید وارد عرصه می شوند و بین نیروهای انقلاب حفره ای فکری ایجاد شده است که مرزبندی کار بسیار سختی است.
وی با اشاره به اینکه هر دولتی تمایل دارد مجلس همسو داشته باشد و علاقمند به استمرار خود در قدرت است،گفت: شاید برای اولین بار یک قوه که قوه مجریه می باشد به صورت غیر حزبی در حال خیز برداشتن برای تصرف مجلس آینده است؛ در صورتی که دولتهای قبلی هاشمی و خاتمی حزبهای دولت ساخته درست کرده و در پوشش آن وارد انتخابات می شدند.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور با استناد به بیانات مقام معظم رهبری در 7 خرداد ماه امسال در جمع مردم کرمانشاه مبنی عدم تمایل نمایندگان مجلس به سمت احزاب قدرت و ثروت و منع مردم از رأی دادن به اصحاب قدرت و ثروت تصریح کرد: شاید برخی ثروت داشته باشند؛ اما قدرت ندارند، ولی قدرت دست کسی است که در حاکمیت می باشد.
گنجی یادآور شد: قدرت حاکمیت سه حکومت است و این پیام را دارد که قدرت در دست حاکم است که با پول و امکانات در دست خود می تواند کسی را بالا یا پایین برده و هویت دهد و این خود پیچیدگی صحنه انتخابات را بیشتر کرده و مراقبت بیشتر می طلبد.
وی فضای آرایش در انتخابات را چهارگانه دانست و افزود: این فضا در بهترین حالت سه گانه می شود و کمتر از آن نخواهد شد که اصلاح طلبان با سه دیدگاه، اصولگرایان با دو طیف و جریان انحرافی می باشند.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور تأکید کرد: در این فضای سه گانه نیروهای انقلاب باید زحمت زیادی بکشند تا این گفتمان ها را بشناسند و بهترین راه نیز شناخت گفتمان هاست که از طریق ادبیات اصلی هر تفکر و کلید واژه اساسی، محتوا و خط گیری آنان از جریانات سیاسی امکان پذیر می باشد.
گنجی بیان داشت: اصلاحات و عقبه پیوسته آن در فتنه با چند گزینه به انتخابات فکر می کنند و نظام توقع داشت این جریان از اقدامات خود در فتنه 88 عذرخواهی کند که این اتفاق نیفتاد.
وی با یادآوری اینکه اصلاحات با طیف های مختلف، حتماً به یک وحدت رویه خواهند رسید، افزود: این جریان در عین حال علاقمند به مشارکت هستند و می خواهند بدون اینکه چرایی رفتار خود را توضیح بدهند، از راه میان بر بیایند.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه تعداد کمی از اصلاح طلبان به تحریم انتخابات فکر می کنند، تصریح کرد: این نوعی بلوف است؛ چون می دانند کسی که درون نظام باشد و انتخابات را تحریم کند، خودکشی سیاسی کرده و دیگر آینده سیاسی نخواهد داشت.
گنجی گفت: تحریم یعنی اینکه نظام را قبول ندارند و دنبال فضای جدیدی هستند که گزینه تحریم، بلوف و برای امتیاز گیری است و باور نداریم که به تحریم فکر کنند.
وی مشارکت مشروط و مشارکت بدون شرط را دو نگاه دیگر اصلاحات عنوان کرد و یادآور شد: نگاه سوم به میدان می آید و بقیه به این گروه خواهند پیوست.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه قانون انتخابات ما جناحی و حزبی نیست، بیان داشت: نظام به قانون عمل کرده و افراد را برررسی می کند.
گنجی خاطرنشان کرد: بخشی از اصلاح طلبان این تحلیل را دارند که اگر به خاطر فتنه 88 عذرخواهی نکنند، باز هم نظام آنها را می پذیرد و معتقدند که بخشی از اختلافات میان اصولگرایان یک بازی تصنعی برای ایجاد فضایی جدید در راستای به حاشیه کشاندن آنان است.
وی با تأکید بر اینکه واقعاً بین اصولگرایان اختلاف وجود داشته و بازی تصنعی در کار نیست، تصریح کرد: اصولگرایان مرزبندی جدی با اصلاح طلبان دارند.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور کواکبیان، عارف، جهانگیری و محسن هاشمی را ورژن های جدیدی خواند که جایگزین موسوی، خاتمی و کروبی شده اند و قصد ورود به انتخابات و مشارکت جدی دارند.
گنجی یادآور شد: ضلع دیگر انتخابات جریان انحرافی است که تابلوی این جریان از نگاه خود، این است که خود را حامی احمدی نژاد و دولت معرفی می کند، اما تشکیلات و حزب و گروهی ندارند و با هیبت دولت وارد صحنه انتخابات می شود.
وی با اشاره به اینکه جریان انحرافی برای حوزه های انتخابی خود برنامه ریزی می کنند، هشدار داد: این جریان برخی از مدیران استانی را برای بحث انتخابات به کار گرفته اند که خلاف قانون انتخابات است.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به دو طیف اصولگرایان نگاه های نتیجه محور و تکلیف محور، خاطرنشان کرد: ما علاقمندیم که 8+7 و جبهه پایداری به وحدت برسند؛ چرا که اگر وحدت نکنند، حتما رأی شکن خواهند بود و نتیجه این رأی شکنی، نمایندگان ارزشمندی هستند که در سبد انقلاب نمی آیند و مجلسی شکل می گیرد که در مسیر انقلاب نیست.
گنجی بیان داشت: انتخابات مجلس نهم اولین انتخابات بعد از فتنه است که با شرایط خاص خود، فردای انتخابات می تواند تحلیل های متفاوتی را همراه خود داشته باشد.
وی افزود: اگر چه انتخابات مجلس با انتخابات ریاست جمهوری به جهت میزان حضور مقایسه نمی شود، اما طبیعی است که اگر مشارکت پایین باشد عده ای سوء استفاده می کنند.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: دنیای غرب نیز منتظر این انتخابات هست و می توانند سیاست خود را با ما تنظیم کنند که برای آنان مشارکت خیلی مفهوم بالاتری دارد و برای آنان نتیجه صندوق مهم است نه راهپیمایی که در اقدامات خصمانه خود خصمانه تر برخورد می کنند، اما با مشارکت بالا به این نتیجه می رسند نظام پشتوانه مردمی دارد و با تجدید نظر در روابط، برخورد عاقلانه تر خواهند داشت.
گنجی تأکید کرد: نیروهای انقلاب معتقد که به خط امام(ره) و انقلاب اعتقاد درونی و قلبی دارند، باید تلاش برای مشارکت حداکثری را به عنوان یک فریضه و عبادت بدانند؛ همانگونه که بعد از فتنه 88 مقام معظم رهبری توجیه مردم نسبت به وقایع را مجاهدت خواندند.
وی شاخص مجاهدت مد نظر مقام معظم رهبری در توجیه مردم بعد از فتنه 88 را حضور 40 میلیونی مردم در راهپیمایی بویژه حضور چهار میلیونی مردم تهران با وجود رأی دو میلیونی احمدی نژاد در پایتخت عنوان کرد.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور نقش عاشورا در فضای انقلاب اسلامی را بسیار مؤثر دانست و یادآور شد: انقلاب اسلامی با عاشورای 42 شروع شد، در عاشورای 57 به تکامل رسید و در عاشورای 88 دوباره تصویب شد.
گنجی با اشاره به دومین سالگرد حماسه 9 دی تصریح کرد: نقش عاشورا در بسیج مردمی 9 دی کلیدی است و بایداین انرژی تغییر ناپذیر اسلام و تشیع را پاس بداریم.
وی با استناد به فرموده گهربار حضرت امام(ره) مبنی بر اینکه «ما هر چه داریم از محرم و صفر است»، افزود: ما متوجه پیام سیاسی این فرموده نمی شدیم؛ اما 9 دی فهمیدیدم که «این خون سید الشهداست که خون ملتها را به جوش می آورد»، چه معنایی دارد.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور تأکید کرد: حماسه 9 دی را باید به عنوان یک تابلو و پرچم افتخار بالای سر خود گرفته تا بتوانیم در انتخابات نیز به عنوان برگ برنده از آن استفاده کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.