مدرس جهاد دانشگاهی تهران با اشاره به اینکه فجایع و آسیبهایی که دختران را در جامعه تهدید می کند، هر روز تشدید میشود، گفت: نیاز جامعه ما تفکیک جنسیتی در دانشگاه نیست، بلکه باید نگرش تبلیغاتی و کالا بودن نسبت به زن تغییر کند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، مژگان اسماعیلی دیروز در همایش دانشجویی «پوشیدگی هنر است» که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، تصریح کرد: آسیب ها و فجایعی که دختران در جامعه به ویژه در محیط های آموزشی مانند دانشگاه با آن مواجه هستند، هر روز تشدید می شود، اما با این وجود نیاز جامعه ما تفکیک جنسیتی نیست، چراکه خانه از پای بست ویران است و باید نگرش تبلیغاتی و کالا بودن نسبت به زن تغییر کند.
وی افزود: دختران دانشجو نسبت به عواقب ارتباطات نامشروع آگاهی ندارند و زمانی که وارد قضای دانشگاه می شوند، چون اولین تماس با جنس مخالف در این محیط شروع می شود، گرفتار می شوند و اینجاست که مسئولان از تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها دم می زنند، غافل از اینکه نمی توان در کوچه و خیابان بین دختر و پسر حصار کشید.
مدرس جهاد دانشگاهی تهران خطاب به دانشجویان دختر گفت: در بحث حجاب و عفاف باید حجاب هایی که چشم ما را در مقابل واقعیت ها بسته است، برداریم و بدون غرض به مطالعه سابقه حجاب که ریشه در تاریخ دارد و اسلام تنها آن را کامل کرده است، بپردازیم.
اسماعیلی با بیان اینکه کسانی که به دنبال از بین بردن حجاب هستند با بشریت مشکل دارند، ادامه داد: دین با بشریت هیچ مشکلی ندارند، کسانی با بشریت مشکل دارند که می خواهند بشریت را به موجودی برای رسیدن به اهداف خود تبدیل کنند.
وی نگاه مردان به زنان را یک نگاه جنسی دانست و افزود: بر خلاف مردان نگاه زن به مرد نگاه جنسی نیست و به همین دلیل در روابط نامشروع اولین ضربه را زنان می خورند.
این روانشناس در بسیاری از موارد گرایش افراد به انحرافات اجتماعی، گروه همسالان را بسیار خطرناک تر از عوامل دیگر دانست و گفت: در گروه همسالان به کرات مشاهده شده که برخی از دوستان نقش شریک دزد و رفیق قافله را ایفا کرده اند.
اسماعیلی به سستی باورها و ضعف آگاهی ها در نسل جوان اشاره کرد و یادآور شد: متاسفانه والدین در جریان تربیت فرزندان یا به گفتن این کار را بکن یا آن کار را نکن بدون ارائه دلیل و توضیحی بسنده می کنند و یا به فرزندان اطلاعات غلط می دهند، در چنین شرایطی فرد زمانی که وارد اجتماع می شود با واقعیت های دیگری رو به رو می شود که وی را دچار تضاد می کند.